Els Groot WijnWorkshops - logo
Els Groot WijnWorkshops - logo
Artventures - wandelvakakanties in Hongarije - logo

Sensationele natuurlandschappen met de mooiste wandelroutes

Een wandelvakantie in Hongarije is een belevenis voor iedereen. Wij organiseren unieke wandelvakanties in Hongarije voor beginnende- maar ook voor de fanatieke wandelaar.

Bezoek de site van deze aanbieder
  • Groepsreizen

  • Individuele wandelvakanties

  • Trektochten

Speciaal aanbevolen door Artventures

Groepswandelvakantie in verschillende periodes

Els Groot wijnworkshops - Portugal

 € 690,- pp excl. vlucht

Hongarije

8 dagen

Een hele week genieten van een indrukwekkend decor van rust en natuurschoon. Elke dag wordt een andere prachtige tocht gelopen met een Nederlands sprekende gids. Uw verblijf is op basis van volpension thuis. Vervoer in Hongarije met Minibus of Touringcar van en naar het vliegveld en tijdens de gehele periode naar de wandelroutes. Zwembad met groot terras vanwaar we van een geweldig uitzicht genieten over de Koppany vallei. Boek dé vakantieweek die je niet snel zult vergeten! Een wandelweek is feitelijk een op maat gesneden vakantie speciaal voor jou. Afhankelijk van het weer en de tijd van het jaar lopen we elke dag een totaal andere tocht in een zeer gevarieerd gebied. Geen vakantieweek is hetzelfde, de groepsgrootte varieert, maar we hebben allemaal één doel: een fantastisch mooie week in een supergaaf land met een overdaad aan natuur, cultuur, lekker eten en gastvrijheid.

Bekijk deze aanbieding

Individuele wandelvakantie in elke periode

Wijn-Speis reis Sardinië

 v.a. € 365,- pp excl. vlucht 

Hongarije 

vanaf 5 dagen

Wandelen zonder gids, wanneer je maar wilt. Lopen in prachtige natuurgebieden in Hongarije. Je kunt al dan niet gebruik maken van onze tochten en onze wandelexpertise of je gaat geheel op eigen houtje. Wat je wilt. Arrangementen van 5 tot 15 dagen, in elk gewenste periode (april t/m oktober). Inclusief accommodatie en ontbijt, eventueel de vliegticket(s) en alle transfers (van- en naar de begin/eindpunten), en de wandelkaarten of GPS-tracks (GPS zelf meenemen of je krijgt deze van ons.). Het Koppányvölgy natuurpark is het 13e nationale park van Hongarije en ligt centraal in de provincie Somogy tussen het Balatonmeer en de stad Kaposvár. Artventures ligt midden in dit prachtige natuurpark gelegen in de provincie Somogy in Hongarije. Een bosrijk gebied van 16.500 hectare met meertjes, een glooiend heuvellandschap, natuurlijke bronnen en omvat 12 dorpen waar de tijd 40 jaar stil heeft gestaan.

Bekijk deze aanbieding

Wandel-trektochtvakanties

Wandelexcursie Wagenings Wijngoed

 v.a. € 790,- pp excl. vlucht (2 pers.)

Hongarije, Somogy/Balatonmeer

vanaf 7 dagen

Wandeltrektocht-vakanties in Hongarije zijn weer een geheel nieuwe- en uiterst avontuurlijke manier om je vakantie te vieren in een land dat hier bij uitstek voor geschikt is. Artventures is uniek in Hongarije voor wandeltrektochten. Wandeltrektochten worden samengesteld op jouw individuele wensen, afhankelijk van de periode, groepsgrootte en aantal dagen dat je in Hongarije wilt trekken. De beste perioden zijn vanaf april t/m juli en september en oktober. Maak een keuze uit één van de 4 trektochten die wij bieden, maak je boeking voor het aantal personen en de datum dat je wilt aankomen. Wij regelen de tochten (met GPS en wandelkaarten), boeken alle accommodatie en verzorgen het bagage-vervoer zodat je deze niet hoeft mee te nemen naar je volgende accommodatie. Je ontvangt na je boeking een aanbieding met een overzicht van alle mogelijkheden en een aanbiedingsprijs. Na akkoord wordt je definitieve boeking bevestigd.

Bekijk deze aanbieding

Annerie en Jean van Artventures

Artventures - wandelvakakanties in Hongarije

“Ook als je individueel wilt wandelen of een trektocht wilt doen dan ben je bij ons aan het juiste adres.”

Een onvergetelijke vakantie voor elke wandelaar in een supergaaf land!

Je houdt van natuur, rust, maar ook van cultuur en geschiedenis. Tijdens je vakantie wil je ook wat doen, nieuwe mensen ontmoeten, en met gelijkgestemden een heerlijke tijd beleven in een schitterende omgeving, onthaasten, of de accu weer eens goed opladen!
Wij (Annerie, Jean en ons wandelteam) bieden jou dan precies hetgeen dat je zoekt. Hongarije is de ideale vakantiebestemming die ervoor zorgt dat je een vakantie beleefd die je niet snel zult vergeten. Voor de doorgewinterde wandelaar en de artistieke kunstenaar biedt Artventures je een mooie vakantie, maar ook als je alleen met vrienden of je hele gezin bijvoorbeeld 3 weken één van onze vakantiehuizen huurt.
Voor de meest verfente wandelaar hebben we 100-den kilometers wandelpad klaarliggen in de mooiste natuurgebieden van Hongarije. Sterker nog; Artventures ligt precies midden in het Koppányvölgy natuurpark. Een beschermd natuurgebied van maar liefst 16.500 hectare langs de Koppány-creek.

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren

BEKIJK ALLE WANDELVAKANTIES