Dit wordt een kort Woensdag Weegdag blog. Niet omdat ik er klaar mee ben maar omdat ik me ziek voel. Ken je dat, dat je je zo ziek voelt dat het enige positieve dat je kunt bedenken is, dat je er lekker van afvalt? Ken je dat? Nou, zo ziek ben ik niet.

In mijn geval is het enige positieve dat ik kan bedenken, dat ik niet héél erg ziek ben. Maar daar stopt het ook ongeveer. Ik heb slecht geslapen. De #startjedagwandeling vanochtend was prachtig (foto’s op Instagram en Facebook) maar ik knapte er niet van op. De koffie daarna smaakte toch ook anders en de handvol pepernoten (gratis gekregen bij de DEEN, dus daar zeg je geen nee tegen, maar wie eet ze op?) heeft ervoor gezorgd dat ik nu ook misselijk ben.

Tijd dus dat ik mijzelf ga verwennen. Met een dekentje op de bank. Netflix aan of een CD-rom erin. Of toch verder aan m’n jurk breien, die wel lang genoeg wordt maar ik moet niet veel breder worden. Dat brengt me op mijn gewicht van vandaag. Exact gelijk gebleven met vorige week.  Dus nog 5 kilo te gaan. Maar die zijn voor het nieuwe jaar. Gelijk blijven is een mooie opgave voor december.

Klik hier voor het vorige Woensdag Weegdag blog