(Advertentie)

Wandelvakantie in Nederland; laat je verrassen door Hike in Holland

Langere wandelreizen

Kijkduin, Landgoederen van Zuid Holland - Hike in Holland
Kijkduin, Landgoederen van Zuid Holland

Zorgeloos genieten in eigen land. Wandel buiten de gebaande paden, geheel in eigen tempo. Hike in Holland biedt unieke meerdaagse wandelvakanties aan. De basis is de prachtige afwisselende natuur met daarin verweven cultuur historische elementen. Zo loop je bijvoorbeeld tijdens de 8 daagse wandeltocht “Oude Steden en Duinen”, langs de zee en door de duinen, gevolgd door het unieke Hollandse polderlandschap. In de steden wandel je door de groene gordels en langs bezienswaardigheden als het Vredespaleis in Den Haag, de Oostpoort van Delft en de Koornbrug in Leiden. Zo kun je ook bijvoorbeeld in 11 dagen, of delen ervan, wandelen van Luijkgestel (Noord Brabant) naar Arnhem (Gelderland) waar je het spoor volgt dat de soldaten tijdens Market Garden aan het einde van de Tweede Wereld Oorlog hebben gevolgd om ons te bevrijden.

Korte wandelvakantie

Duinlandschap bij Scheveningen, Noordzee en krijsende meeuwen - hike in Holland
Duinlandschap bij Scheveningen, Noordzee en krijsende meeuwen

Vind je dit nu allemaal te lang dan zijn er ook korte mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld 2 dagen uitwaaien aan de kust, of wandelen door het vogelrijke Groene Hart. Een lang weekend of midweek wandelen kan bijvoorbeeld tussen Delft en Rotterdam of een rondje over het eiland Voorne.

Wie zijn wij?

Hike in Holland - Rie SchenkelaarsHike in Holland bestaat uit de relaxte wandelaars Peer en Rie. Wij hebben meer dan 20 jaar wandelervaring in buiten- en binnenland met diverse wandelorganisaties. Op basis van onze ervaring hebben wij getracht een eenvoudig concept te ontwikkelen. Je wandelt wanneer jij wil op eigen tempo met de hulp van routebeschrijvingen, kaarten en/of GPS tracks. De bagage kan worden vervoerd. Je overnacht in gastvrije kleinschalige hotels. Het ontbijt is altijd inclusief. Diner optioneel. Lunch kan geheel naar eigen inzicht worden gebruikt. Kopen in het hotel, of bij altijd in de buurt zijnde winkels of in een leuk restaurantje onderweg. De routes zijn door Hike in Holland uitgezet, gewandeld en beschreven. Dus uniek. Bij de routebeschrijvingen, beschrijven we kort wat je onderweg tegenkomt en of en waar je kan lunchen.

Voor meer informatie en alle wandelvakantiemogelijkheden, van standplaats, kort tot lang, kijk op: www.hike-in-holland.com/nl

Naar de website van Hike in Holland

Lezers van Wandelvrouw krijgen € 25,- korting per boeking met de code: Wandelvrouw 2019