Het zal je niet ontgaan zijn; ik ben de laatste tijd bezig met de vraag hoe je de beste wandelspullen voor de laagste prijs kunt krijgen. Ik test wandelspullen van de mooiste outdoormerken en de resultaten daarvan zijn vaak uitstekend, maar dat geldt ook voor de prijs. Hoe leuk is het dan als datzelfde product in de uitverkoop komt. Met dat in het achterhoofd heb ik een winkel ontwikkeld waar je alle wandelproducten, die in de bekendste Nederlandse Outdoorshops on SALE zijn gegaan, kunt vinden. Het was even knutselen, maar volgens mij is het heel bruikbaar geworden. En het allermooiste: het is meteen een vergelijkingswinkel geworden, want je kunt zien waar het product te koop is en hoeveel dat product kost in verschillende winkels. Zo betaal je nooit te veel.

Handleiding SALE-shoppen

Ik hoef echt geen handleiding shoppen te maken, want het wijst zich allemaal vanzelf. Maar misschien toch wat info om je te op de hoogte te brengen van hoe het werkt. De SaleShop is een vergelijkingswinkel met alleen maar outdoor producten die in de uitverkoop zijn. Zo kun je voordeling shoppen. De Wandelvrouwwebsite verkoopt zelf niets. Je wordt doorgeleidt naar de winkel van je keuze, en dat is vast die winkel waar je minst betaalt. Koop je iets terwijl je bent doorgelinkt vanaf de Wandelvrouwwebsite dan ontvang ik een klein percentage. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee, want daar kan ik deze website van onderhouden. Jou kost het niets extra. Dus ik zou zeggen: log eerst even bij mij in, en klik door naar de website van je keuze voordat je iets gaat kopen.

In de SALE!

De winkel is te openen via de menubalk op de website Wandelvrouw.nl. Klik op de tab SALE! Ben je in de winkel aangekomen dan zie je daar al meteen allerlei producten. Werk je op een computer dan zit het overzicht met de productcategorieën rechts, werk je mobiel dan moet je voor de categorieën naar beneden scrollen. Daar kun je selecteren in welke categorie je wilt zoeken.
Verder kun je sorteren op prijs, naam, datum en populariteit en je kunt kiezen hoeveel producten je wilt zien voordat je naar de volgende pagina gaat.
Zie je een product wat je aanstaat kun je op twee manieren verder.

  1. Als je éénmaal op de foto klikt zie je Shoppen/Details verschijnen. Klik je op Shoppen, dan ga je meteen door naar een webshop die het product verkoopt. Klik je op Details dan zie je een detailbeschrijving van het product en helemaal leuk: de vergelijking in prijsaanbod tussen de verschillende winkels. Vanaf hier kan je een betere keus maken.
  2. Klik je op de tekst onder het product en kom direct in de detailbeschrijving.

Je komt het gemakkelijkst terug in het overzicht op dezelfde plek als waar je bent weggegaan, met de terugknop/vorige paginaknop op je mobiel en computer (pijltje links-boven).

De voordeligste keus

Zo ziet dat er uit op je telefoon.

Outdoorspullen met korting shoppen in de SALE-shop op de Wandelvrouw website
Outdoorspullen met korting shoppen in de SALE-shop op de Wandelvrouw website

Dat scheelt dus 50 euro!!!!

Tips: outdoorspullen met korting shoppen

TIP 1: Zoek je een speciaal product of een bepaald merk, maak dan gebruik van de zoekfunctie die je boven de productcategorieën vindt. Dit is echt een geniale manier om snel te checken of een product dat je graag wilt hebben, ergens met korting aangeboden wordt.

Tip2: Vind je het handig of gewoon leuk om zo af en toe eens de shop te bezoeken, maak dan een snelkoppeling met icoon op je startscherm. Dat doe je gemakkelijk zo:

Android:
Open de Chrome browser
Open www.wandelvrouw.nl/winkel
Klik rechtsboven op drie streepjes
Druk op ‘Toevoegen aan smartphone’

iOS:
Open Safari op je iPhone of iPad
Open www.wandelvrouw.nl/winkel
Scroll naar beneden en tik op het deel-icon (vierkant met pijl naar boven)
Druk op ‘Voeg toe aan beginscherm’

Ik wens je veel plezier en gemak van deze SaleShop op wandelgebied.