De SALESHOP van Wandelvrouw

WANDELSCHOENEN – HEREN

WANDELSCHOENEN – DAMES

RUGZAKKEN

TENTEN

WANDELBROEKEN – DAMES

JASSEN – DAMES

LEGGINGS – DAMES

SHIRTS – DAMES

WANDELROKJES

SPORT BH’S

THERMOKLEDING – DAMES

WANDELSOKKEN

DUFFELS

SLAAPZAKKEN

FLEECES – DAMES

REISTASSEN

SLAAPMATJES

DRINKFLESSEN

Betaal niet te veel!

Op zoek naar mooie outdoorspullen? Het loont de moeite om hier, in de SaleShop van Wandelvrouw, even te kijken wat de grootste webshops van Nederland in de aanbieding hebben. Zoek je een bepaald product of merk? Tik die dan in het zoekvenster in.

Rugzakken

Wandelen en rugzakken; die twee horen bij elkaar als een kopje bij een schoteltje. Ik ga in ieder geval nooit zonder rugzak op pad en gebruik voor verschillende soorten wandelingen andere rugzakken. In deze categorie kom je dan ook van alles tegen; van een casual dagrugzak van Fjällräven tot een 58 liter Osprey Kestrel voor gemiddelde of lange trekkingtochten.  Kijk zelf maar.

Bekijk alle rugzakken

Wandelrokjes

Ik ben een enorme fan van wandelrokjes. Wil je weten waarom? Lees dan dit blog. Laatst kreeg ik de vraag wat een rokje tot een wandelrokje maakt. Dat antwoord is niet zo moeilijk; alle rokken waar je lekker in wandelt kun je een wandelrokje noemen. Natuurlijk zijn er merken die speciale rokken maken met binnenbroekjes, lekker elastisch materiaal, die sneldrogend zijn en er ook sportief uitzien. Ben je daar naar op zoek, kijk dan in de SaleShop.

Bekijk alle wandelrokjes

Wandelschoenen

Het aller, allerbelangrijkste item om lekker te kunnen wandelen zijn onbetwist je schoenen. Daar valt heel wat over te zeggen. Je schoenen moeten niet alleen comfortabel zitten, ze moeten ook geschikt zijn voor het soort wandeling dat je van plan bent om te doen. Om het even heel extreem te stellen: je gaat niet bergwandelen op je oude gympies en van een strandwandeling op zware bergschoenen word je ook niet blij. Om die reden heb ik verschillende soorten wandelschoenen, van verschillende merken, klaar staan. Ik vind het heerlijk om nieuwe wandelschoenen uit te testen, zodat ik er goed over kan adviseren.

Grisport

Laatst kreeg ik wandelschoenen van Grisport opgestuurd: de Grisport Aspen Mid in de kleur beige. Deze waterproof schoen is speciaal ontworpen voor de damesvoet en de schoen heeft een mooi slank design. Ik vind hem prachtig om te zien en mijn eerste ervaringen waren meteen dat ze dragen als een paar comfortabele zachte sloffen. Wat een mooi merk! Ik heb ze uitgebreid getest en schreef deze review

Weet je dat de Grisport schoenen helemaal niet hoog in de prijs zitten en dat er regelmatig modellen in de SaleShop te vinden zijn. Kijk maar:

Alle heren wandelschoenen
Alle dames wandelschoenen

Product Uitgelicht

Slaapmat Exped SynMat UL M + Pumpbag

In de Wandelvrouw SaleShop staan op dit moment een heel aantal goede slaapmatjes in de aanbieding. Zelf ben ik in het bezit van 2 dezelfde slaapmatjes van Exped: de Exped SynMat UL M. De overweging om ze te kopen waren de volgende: ze zijn lichtgewicht, hebben een klein pakvolume en qua maat passen er precies twee naast elkaar in mijn tweepersoons lichtgewicht trekkerstentje de MSR Hubba Hubba NX (kijk hier voor een review). Ik kocht er meteen een pumpbag bij en dat was de beste aankoop ooit. Met de pumpbag vang je wind, je vouwt de volle zak dicht, sluit hem aan op je lege matje en duwt de lucht in het matje. Dat hoef je maar een paar keer te doen en je matje is vol. Super gemakkelijk en nooit meer buiten adem van het blazen, en -niet onbelangrijk- je matje blijft van binnen droog en schoon. De pumpbag krijg je tegenwoordig gratis bij je matje geleverd. Top!

De matjes bevallen goed. Het blijft natuurlijk altijd wel wat behelpen als je een bewegelijke zijslaper bent zoals ik, maar het matje heeft voldoende volume om niet met je heup op de grond te liggen, terwijl het matje niet kneiterhard is opgepompt. Je kunt trouwens handmatig heel beheerst wat extra lucht laten ontsnappen om zachter te liggen. Bij één van mijn matjes heeft tijdens een wandelkampeerreis de plakrand van een binnenbaan losgelaten. Dat kwam waarschijnlijk omdat ik er veel druk op zette omdat ik van het matje een stoel maakte. (lees het in de review van de Exped Chair Kit) Dat moet kunnen. Dat vond Kampeerwereld ook, die het matje meteen verving. De matjes liggen al weer klaar voor mijn volgende wandeltrekking over de West High Way in Schotland, die ik samen met Sally ga doen. Daarom is het fijn om er twee te hebben, omdat het zo mooi past in het tentje.

In de SaleShop:

Bekijk alle slaapmatten