‘Wat zou het toch leuk zijn om een echt interactief blog voor en door wandelaars te hebben.’ Ik had het er al vaker over gehad met verschillende mensen. Maar ik zag niet zo goed voor me hoe dat te realiseren. Tot ik de Engelse Facebookgroep #walk1000miles voorbij zag komen. Dat was wat ik bedoelde; iedereen kon er zijn berichten en foto’s achter laten en iedereen kon op iedereen reageren. Aan het enthousiasme van de groep te zien, was ik niet de enige die dit leuk vond. Er werd druk gebruik van gemaakt. Het was een levendige community van wandelaars die elkaar inspireerden. Tof!

Toen ik hierover schreef op mijn eigen Wandelvrouw Facebookpagina kreeg ik meteen positieve reacties. Ik besloot om een Nederlands/Belgische versie te maken en noemde de groep #wandel1000km in 2016. De groep is bedoeld voor iedereen die wandelen leuk vindt en de uitdaging wil aan gaan om in 2016 1000 kilometer te wandelen en die het ook leuk vindt om dat te delen. Op de pagina kan iedereen berichtjes en foto’s achter laten.

Start #wandel1000km

11 Januari om 12.07 uur stond  #wandel1000km in 2016  op het internet. En tot mijn grote vreugde begon het meteen lopen.  Aan het einde van de dag deden er al meer dan 30 mensen mee en stonden de eerste berichtjes er al op waar druk op gereageerd werd. Geweldig!  Ik hoop op een grote deelname. Duizend deelnemers aan de 1000km uitdaging. Dat zou helemaal top zijn. Dus, loop je er warm voor en heb je je nog niet opgegeven, druk dan op de knop en maak jezelf lid op de pagina.

button

Om maximale interactie te krijgen en ook de lezers van mijn blog te verbinden probeer ik deelnemers aan de 1000km wandeluitdaging zich te laten aanmelden op mijn blog en daar hun e-mailadres achter te laten. Dan kan ik met de Wandelvrouw Update informeren over de voortgang en wellicht leuke acties uitzetten.

Gastbloggen op Wandelvrouw.nl

Ik wil mijn Wandelvrouw blog ook veel interactiever maken. Daarom nodig ik iedereen uit om als gastblogger materiaal aan te leveren. Er worden zoveel mooie wandelingen gemaakt en zulke prachtige foto’s geschoten  dat ik daar graag een podium voor wil bieden op de Wandelvrouw site. Dus, lijkt dat je wat, neem contact op via info@wandelvrouw.nl  Ik wil graag uitproberen hoe en of het werkt. Ben jij de eerste?

flavicon wandelvrouw