Heb je een vraag, wil je in contact met mij komen of gewoon een leuk bericht achterlaten vul dan het contactformulier in.

Contact gegevens

Postadres

T.a.v. Wandelvrouw

Oude Gracht 69

1601 RE  Enkhuizen

KvK: 6931823

Samenwerken

Wandelvrouw.nl is een persoonlijk blog van Bregje Schipper. Het is een wandel-inspiratie-site waar je leuke nieuwe ideeën ophaalt over mooie wandelbestemmingen, tips voor gezellige wandelweekendjes weg voorbij ziet komen, je wandelvakantie kunt uitzoeken, handige wandeltips krijgt en kunt meelezen over wat er allemaal te genieten valt op wandelgebied.

Wandelvrouw.nl is in oktober 2015 gestart en sindsdien flink gegroeid en is daarmee één van de grootste persoonlijke wandelblogs van Nederland geworden. Wandelvrouw is ook actief op social media: (cijfers april 2022)

  • Wandelvrouw website: 38,6 K unieke bezoekers
  • Facebook Wandelvrouw: 13,6 K volgers
  • Facebook #Wandel1000km: 10,6 K leden
  • Twitter Wandelvrouw: 1,5 K volgers
  • Instagram Wandelvrouw: 6,7 K volgers
  • Wandelvrouw Nieuwsbrief: 8,6 K abonnees

Wandelvrouw.nl is een platform met een zeer specifieke doelgroep; de wandelaar. Samenwerken met Wandelvrouw is daarmee interessant voor bedrijven om producten of diensten te promoten gerelateerd aan wandelen. Denk aan de promotie van een evenement, wandelroute, accommodatie, reis, land, activiteit of een review van een app, wandelkleding, wandelgids of een ander outdoorproduct. 

Interesse? Andere ideeën over samenwerking? Neem contact op via info@wandelvrouw.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Over Wandelen & Afvallen

Profielfoto wandelvrouw Wandelen en AfvallenHeb je al gehoord van mijn Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma? Deze online training helpt je in 12 weken, stap voor stap, naar een fittere levensstijl. Je verliest niet alleen kilo’s, maar je voelt je meteen ook stukken beter. Geïnteresseerd? Bezoek dan mijn website Wandelen & Afvallen. Daar kun je ook het gratis e-book downloaden met 5 waardevolle tips om te starten met wandelen en afvallen.