Contact Wandelvrouw

Heb je een vraag, wil je in contact met mij komen of gewoon een leuk bericht achterlaten vul dan het contactformulier in.

Contact gegevens

Postadres

T.a.v. Wandelvrouw
Oude Gracht 69
1601 RE  Enkhuizen
KvK: 6931823

Samenwerken

Wandelvrouw.nl is een persoonlijk blog van Bregje Schipper. Het is een wandel-inspiratie-site waar je leuke nieuwe ideeën ophaalt over mooie wandelbestemmingen, tips voor gezellige wandelweekendjes weg voorbij ziet komen, je wandelvakantie kunt uitzoeken, handige wandeltips krijgt en kunt meelezen over wat er allemaal te genieten valt op wandelgebied.

Wandelvrouw.nl is in oktober 2015 gestart en sindsdien flink gegroeid en is daarmee één van de grootste persoonlijke wandelblogs van Nederland geworden. Wandelvrouw is ook actief op social media: 

  • Wandelvrouw website: 52 K unieke bezoekers gem. per maand in 2023
  • Facebook Wandelvrouw: 16,2 K volgers
  • Facebook #Wandel1000km: 11,2 K leden
  • Twitter Wandelvrouw: 1,6 K volgers
  • Instagram Wandelvrouw: 8 K volgers
  • Wandelvrouw Nieuwsbrief: 9,2 K abonnees

Wandelvrouw.nl is een platform met een zeer specifieke doelgroep; de wandelaar. Samenwerken met Wandelvrouw is daarmee interessant voor bedrijven om producten of diensten te promoten gerelateerd aan wandelen. Denk aan de promotie van een evenement, wandelroute, accommodatie, reis, land, activiteit of een review van een app, wandelkleding, wandelgids of een ander outdoorproduct. 

Interesse? Andere ideeën over samenwerking? Neem contact op via info@wandelvrouw.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Over Wandelvrouw.nl

Bregje Schipper (59) is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Er ging een (wandel)wereld voor haar open. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten.

Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk wandelblog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws, inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen en met de leukste wandelreizen voor wandelaars.

Je kunt Bregje ook volgen via Facebook en Instagram.