Wandelen in Oostenrijk

Gruβ Gott!

Leuk dat je mijn Oostenrijk Special bezoekt. Vanaf het moment dat ik het skiën ontdekte, ga ik bijna elk jaar naar Oostenrijk. Heerlijk! Ik hou van de bergen, de sneeuw, de apres ski, Kaiserschmarrn en een Bauernsalat.

Toen ik het wandelen ontdekte, wist ik meteen dat ik dat ook in Oostenrijk wilde doen. Wat een veelzijdig land. Wandelen in de sneeuw is geweldig, maar ook het maken van huttentochten is een absoluut feest. Lees alles over mijn wandelen in Oostenrijk in de volgende blogs:

Wandelen in Oostenrijk bergen

Hoofdstad Wenen

Wandelvakantie  Oostenrijk

Huttentocht Oostenrijk – Better Places

7-daagse wandelreis vanaf €960 per persoon.

√ Vertrek op 14 augustus 2023 & gegarandeerd vertrek op 10 september 2023

√ Kleine groep van 5 tot 8 deelnemers

√ Begeleiding door een Nederlandse bergwandelgids

√ Verblijf in knusse berg- en almhutten

Op zoek naar een uitdagend en actief avontuur? Ga mee op huttentocht door Oostenrijk met een kleine groep gelijkgestemden. Tijdens deze tocht wandel je door het grootste nationaal park van Oostenrijk: de Hohe Tauern. Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige bergwandelgids trek je samen met 5-7 medeavonturiers over groene almweides, langs bergflanken en over bergpassen. Je trekt van berghut naar berghut en ervaart Oostenrijk van haar lieflijke en tegelijkertijd ruige en pure kant. Deze tocht is ideaal voor wandelaars met een goede conditie en enige ervaring in de bergen.

Huttentocht wandelen in Oostenrijk
Huttentocht Oostenrijk
Wandelen in Oostenrijk
Huttentocht Oostenrijk

Laat je inspireren. 

Wandelen in Oostenrijk
Friedrich-Schmidt-Platz 1
Wenen 1010
Oostenrijk

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant