Wandelen in Zweden

Hej hej!

Leuk dat je mijn Zweden Special bezoekt. Zweden is namelijk een heerlijke bestemming als je van wandelen houdt.
Ken je de Olavsleden? Het is ‘s werelds noordelijkste pelgrimsroute: van Selånger (Zweden) naar Trondheim (Noorwegen). Het 580 km-lange pad loopt over bergen en door bossen, langs meren en historische plaatsen. Een route die zeker op mijn lijstje staat.

Ik ken Zweden van leuke vakanties met de kinderen, toen die nog jong waren. Pas later ging ik er heen om te wandelen en te bloggen. Logeren bij Anita en Richard in hun mooie Gästhus Hollands Län I Hallands Län en daar wandelen of naar het leuke Småland. Kijk hieronder voor een aantal van de recentste blogs.

Wandelen in Zweden

Hoofdstad Stockholm

Wandelvakantie Zweden

Wandelreis door Zuid- Zweden & Zweeds Lapland

21-daagse wandelreis vanaf €2205 per persoon

√ Wandel van hotel naar hotel

√ Overnacht in kleinschalige accommodaties

√ Reis zonder te vliegen naar Zweden

Ontdek zelf de schoonheid van Zuid-Zweden én Zweeds Lapland tijdens deze wandelreis. Verken tijdens een fietstocht de hoofdstad Stockholm, wandel door het grootste oerbos van zuidelijk zweden en ontdek de levendige groene stad Malmö. Wandelen door het wildrijke Abisko Nationaal Park is een hoogtepunt van deze reis. Het park staat bekend om de grote diversiteit aan wilde dieren. Spot roofvogels, lynxen, elanden en rendieren! Kies voor een rondreis in de nazomer en het voorjaar om kans te maken het adembenemende noorderlicht te zien. Dit is een wandelreis waar je prachtige natuur ontdekt en heerlijk actief bezig bent.

Zwedn Abisko Wandelen in Zweden
Zweden - Luchtfoto Stockholm Royal Palace
Noorderlicht wandelreis Zweden
Wandelen in Zweden

Laat je inspireren. 

Wandelen door Zweden

Zweden is een van de mooiste landen van Europa. Het kent heuvels, bergen en fjorden, wat zorgt voor oneindig veel mogelijkheden voor fanatieke wandelaars. Of je nou op zoek bent naar mooie uitzichten, spannende avonturen of gewoon [...]

Wandelen in Zweden
Hantverkargatan 1
Stockholm 111 52
Zweden

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant