• Wandelen in Zuid-Holland

Startpagina Wandelen in Zuid-Holland

Als ik aan wandelen in Zuid-Holland denk, denk ik meteen aan geweldige steden als Rotterdam en Den Haag. Ik hou er van! Maar je kunt er ook heerlijk ontsnappen aan de drukte en wandelen in het duingebied, over het strand en door de eindeloze polders. De randstad heeft verrassend veel groen.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

PS  Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Zuid-Holland of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, elke keer in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op social media en lees de blogs.

In november ga ik wandelen in Zuid-Holland. Ik wil graag vanuit Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen verder het Groene Hart van Nederland ontdekken. Het park ligt mooi aan het water en de Reeuwijkse Plassen zijn dichtbij.

Wandelen in Zuid-Holland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek & Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant