flavicon wandelvrouw

Wandelvakanties zoeken (en vinden)

De mooiste wandelvakanties per land

Vind jouw perfecte wandelvakantie!

Op deze Wandelvakanties pagina vind je een selectie van linken naar wandelreizen, gegroepeerd op bestemmingen en aanbieders. Of je nu op zoek bent naar begeleide wandelvakanties, wandelreizen voor beginners, of avontuurlijke wandelvakanties met bagagevervoer, wij hebben de perfecte opties voor jou.

Blader door onze bestemmingspagina’s en laat je inspireren door de diversiteit aan wandelroutes en landschappen over de hele wereld. Of bekijk de aanbiederspagina’s om te zien welke wandelvakanties zij aanbieden en welke bestemmingen zij aanraden.

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent die op zoek is naar een uitdagend avontuur of een beginner die de schoonheid van de natuur wilt verkennen, bij ons vind je de ideale wandelvakantie die bij jou past.

Begin vandaag nog met het zoeken naar jouw ultieme wandelavontuur en laat Wandelvrouw.nl jouw gids zijn naar onvergetelijke wandelmomenten!

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Over Wandelvrouw.nl

Bregje Schipper (59) is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Er ging een (wandel)wereld voor haar open. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten.

Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk wandelblog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws, inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen en met de leukste wandelreizen voor wandelaars.

Je kunt Bregje ook volgen via Facebook en Instagram.