• Wandelen in Overijssel

Startpagina Wandelen in Overijssel

In 2018 was ik wandelambassadeur van Overijssel, hier heb ik enorm van genoten. Overijssel is een heerlijke wandelprovincie. De mogelijkheden zijn zo divers dat er sprake is van ‘voor elk wat wils’. Denk bijvoorbeeld eens aan een stadswandeling door één van de mooie Hanzesteden Zwolle, Kampen of Deventer, heerlijk struinen over de Sallandse Heuvelrug of stappen door het kleinschalige coulisselandschap van Twente met de mooie statige landgoederen en oude boerenhoeven. Overijssel heeft uitgestrekte bossen, paarse heidevelden, laagveen moerasgebied, kastelen, landbouwgronden, meren en plassen, de Holterberg, maar ook het rivierengebied.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperIn 2020 bezoek ik elke maand een andere provincie. In mei is Overijssel aan de beurt. In 2019 maakte ik een toffe e-campertocht door deze provincie en liep ik de 5 mooiste wandelingen van Overijssel. Ben benieuwd wat het volgend jaar mij brengt.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Overijssel, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Overijssel

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek & Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Wandelvriendelijke accommodaties

2021-07-14T15:58:53+02:00

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant