• Wandelen in Limburg

Startpagina Wandelen in Limburg

Limburg spreekt tot mijn verbeelding. Heuvels en mergelgrotten, warm water bronnen en wijngaarden. Het lijkt wel een ander land. Dat is ook precies wat Limburg met mij doet; ik krijg er een vakantiegevoel van. Jammer dat het vanuit mijn woonplaats zo ver weg is, anders zou ik er zeker vaker komen. Hoog op mijn lijst staat een 5 sterren route door de Schinveldse Bossen en de bekroonde wandeling rondom Zuid-Limburg van Alex Buis wil ik ook graag doen. Maar een stadswandeling door Maastricht en Valkenburg lijkt me ook iets waar ik blij van word.

Ik wandelde er de Dutch Mountain Trail. Antonette van We12Travel schreef er een blog over met alle info die je nodig hebt om het zelf te doen: De Dutch Mountain Trail: alles wat je wilt weten!

Ik ging ook op zoek naar rustige wandelroutes in Zuid-Limburg en kwam met 3 mooie tips voor rustige wandelroutes in het Geuldal thuis.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperElke maand licht ik één provincie in het bijzonder uit. September is de maand dat ik graag een paar extra wandelingen wil maken in Limburg. Ik verheug me er nu al op.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Limburg, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Limburg

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
lange afstandswandelingen
Boekentips
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Wandelvriendelijke accommodaties

2021-07-14T15:26:35+02:00

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant