• Wandelen in Groningen

Startpagina Wandelen in Groningen

Hier start het Pieterpad. Ik heb er verschrikkelijke herinneringen aan. De Martinitoren die maar niet dichterbij kwam, 34 graden in de volle zon en geen boom te bekennen, terwijl mijn knie echt pijn begon te doen. Ik moet mijn trauma achter me laten en me opnieuw met frisse blik door Groningen laten verbazen. Deze provincie heeft zoveel moois te bieden, van Waddenland tot Westerwolde.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperElke maand een andere provincie. In de maand oktober is Groningen aan de beurt. Ik heb daar nog zo veel te ontdekken, ik zou er veel vaker heen moeten gaan. Wie weet, lukt dat dit jaar.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Groningen, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Groningen

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Wandelvriendelijke accommodaties

2021-07-14T15:49:50+02:00

Geef een reactie

Eén reactie

  1. Sjoukje Veenstra 22 februari 2021 om 18:19- Antwoorden

    Westerwolde, prachtige natuur, echt de moeite waard, zoek maar eens op westerwolde.nl, staan 39 prachtige routes op in dat gebied.

Titel

Ga naar de bovenkant