• Wandelen in Groningen

Startpagina Wandelen in Groningen

Hier start het Pieterpad. Ik heb er verschrikkelijke herinneringen aan. De Martinitoren die maar niet dichterbij kwam, 34 graden in de volle zon en geen boom te bekennen, terwijl mijn knie echt pijn begon te doen. Ik moet mijn trauma achter me laten en me opnieuw met frisse blik door Groningen laten verbazen. Deze provincie heeft zoveel moois te bieden, van Waddenland tot Westerwolde.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

PS  Ik ben heel nieuwsgierig om meer van Groningen te zien. Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Groningen of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, elke keer in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op social media en lees de blogs.

In juni ga ik wandelen in Groningen. Ik ga naar Landal GreenPark Natuurdorp Suyderoogh, dat midden in Nationaal Park Lauwersmeer ligt. Ik ben eerder in dit park geweest. Toen om de 40 km midzomernachtwandeling te maken. Het was toen donker. Maar voldoende gezien om hier graag bij daglicht te willen wandelen.

Wandelen in Groningen

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Geef een reactie

Eén reactie

  1. Sjoukje Veenstra 22 februari 2021 om 18:19- Antwoorden

    Westerwolde, prachtige natuur, echt de moeite waard, zoek maar eens op westerwolde.nl, staan 39 prachtige routes op in dat gebied.

Ga naar de bovenkant