Wandelen in het Verenigd Koninkrijk

Hello!

Het maakt niet uit waar, Wales, Schotland of Engeland, ik heb steeds optimaal genoten van wandelen in het Verenigd Koninkrijk. De wandeltocht met volle bepakking en wildkamperen over de West Highland Way was geweldig en smaakte naar meer, daarom deed ik al snel ook de Great Glen Way. Graag ga ik terug naar Schotland. Ook Wales trekt, en ik heb nog maar een klein stukje geproefd van het South West Coast Path. Daar wil ik graag ook meer van zien.

Ik hou van wandelen aan de kust. Het Verenigd Koninkrijk rondwandelen zou een echte droom zijn. Als ik toch eens meer tijd krijg……..
Wist je dat 2023 in Groot Brittannië het ‘Jaar van de Kust’ was? Vanwege de kroning van Prins Charles tot koning worden alle kustwandelpaden rond Engeland aan elkaar gekoppeld en krijgen de naam: King Charles III Coast Path. Verwacht wordt dat het kustpad eind 2024 volledig begaanbaar zal zijn en gemeenschappen rond de Engelse kust zal verbinden tot het langste nationale pad.

In 2024 komen de inspirerende memoires Het Zoutpad van Raynor Winn, in de bioscoop. Ben benieuwd naar het aangrijpende verhaal dat speelt in het prachtige decor van de kust van Cornwall.

Wandelen in het Verenigd Koningkrijk

Hoofdstad Londen

Laat je inspireren. 

Wandelen in het Verenigd Koninkrijk
Leicester Square
Londen WC2H 7LE
Verenigd Koninkrijk

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant