• Wandelen in Zeeland

Startpagina Wandelen in Zeeland

Het kan komen door de strand 5daagse maar als ik “Zeeland” hoor, denk ik aan zomer en strand! Terwijl ik me verdiep in deze provincie kom ik er achter dat er nog veel meer te ontdekken valt, juist ook in de andere jaargetijden. Zo zijn er in de winter Donkerwandelingen en ook de historische steden bieden interessante stadswandelingen. En natuurlijk moet iedereen die van mosselen houdt deze in Zeeland gegeten hebben.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperDit jaar bezoek ik elke maand een andere provincie. Ik zie er nu al naar uit om te gaan wandelen in Zeeland. Jammer genoeg is Zeeland de hekkensluiter en kom ik er pas in december.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Zeeland, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Zeeland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

2021-12-14T11:23:59+01:00

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant