• Wandelen in Zeeland

Startpagina Wandelen in Zeeland

Het kan komen door de strand 5daagse maar als ik “Zeeland” hoor, denk ik aan zomer en strand! Terwijl ik me verdiep in deze provincie kom ik er achter dat er nog veel meer te ontdekken valt, juist ook in de andere jaargetijden. Zo zijn er in de winter Donkerwandelingen en ook de historische steden bieden interessante stadswandelingen. En natuurlijk moet iedereen die van mosselen houdt deze in Zeeland gegeten hebben.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

PS   Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Zeeland of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, elke keer in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op social media en lees de blogs.

In mei ga ik wandelen in Zeeland. Ik ben heel erg benieuwd naar Résidence ‘t Hof van Haamstede in Burgh-Haamstede. Het ligt langs de kust van Schouwen-Duiveland, vlak bij het strand. Heerlijk strandwandelen dus. En natuurlijk staat er ook een mooie stadswandeling door een van de vele historische Zeeuwse stadjes op het programma.

SPECIAAL GESELECTEERD

Wandelvakantie Zeeland

4-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Zeeuwse kust

Ben je op zoek naar een korte wandelvakantie van 4 dagen en wil je lekker uitwaaien langs de kust, door bossen, duinen en polders? Dan is het Klavertje Vier Arrangement Zeeland van Fletcher een echte aanrader. Je wandelt van hotel naar hotel en je bagage wordt vervoerd. Er is een mooie route voor je uitgestippeld die je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden heen leidt. Je start je wandel arrangement in het hotel van jouw keuze met een heerlijk 3-gangenmenu van de chef. Na het ontbijt de volgende dag ga je wandelen. Ontbijt, diner, overnachting, bagagevervoer, gebruik van de faciliteiten in het hotel en wandelroutes zijn allemaal inclusief. Duur? Nee, dat valt reuze mee.

Je kunt dit arrangement trouwens ook fietsen.

De drie Fletcher hotels

3 fletcher hotels Zeeland

Wandelen in Zeeland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant