• Wandelen in Utrecht

Startpagina Wandelen in Utrecht

Naast de grootste provincie ligt de kleinste. Wat ik zo heerlijk aan Utrecht vind is de centrale ligging in het land. Je kunt hier letterlijk alle kanten op. Het is uitstekend wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, maar ook de steden, kastelen en Vinkeveense Plassen geven steeds weer nieuwe inspiratie. Bijzonder aan Utrecht vind ik de Klompenpaden, wandelroutes die over het boerenland gaan. Je vind ze alleen in Utrecht en Gelderland en zijn absoluut de moeite waard.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

PS  Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Utrecht of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, elke keer in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op social media en lees de blogs.

In maart ga ik wandelen in Utrecht. Vakantiepark Amerongse Berg heeft een eigen toegangspad naar de Utrechtse Heuvelrug. Hoe leuk! De lente begint in maart. Ben benieuwd hoeveel we er al van kunnen merken tijdens deze korte wandelvakantie. 

Wandelen in Utrecht

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Verder in Utrecht: 

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant