• Wandelen in Utrecht

Startpagina Wandelen in Utrecht

Naast de grootste provincie ligt de kleinste. Wat ik zo heerlijk aan Utrecht vind is de centrale ligging in het land. Je kunt hier letterlijk alle kanten op. Het is uitstekend wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, maar ook de steden, kastelen en Vinkeveense Plassen geven steeds weer nieuwe inspiratie. Bijzonder aan Utrecht vind ik de Klompenpaden, wandelroutes die over het boerenland gaan. Je vind ze alleen in Utrecht en Gelderland en zijn absoluut de moeite waard.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperElke maand probeer ik aan één provincie extra aandacht te besteden. Utrecht staat genoteerd voor november, maar ik ben nu al leuke ideeën aan het verzamelen.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Utrecht, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Utrecht

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Verder in Utrecht: 

2021-07-14T16:18:04+02:00

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant