• Wandelen in Noord-Holland

Startpagina Wandelen in Noord-Holland

Noord-Holland is míjn provincie. Ik woon er en ik heb er toch echt de meeste wandelkilometers gemaakt. Mijn favoriete wandelgebied is de Schoorlse Duinen, ik hou van de kustwandelingen langs het Noordzeestrand en het IJsselmeer, het Noord-Hollandpad loopt er, je kunt er super leuke stadswandelingen maken en ook het ‘rondje om de kerk’ in mijn home-town Enkhuizen verveelt niet.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

PS   Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Noord-Holland of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, elke keer in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op social media en lees de blogs.

In april ga ik wandelen in Noord-Holland. Vanuit Residence Berger Duinen kan ik zo mijn favoriete wandelgebied de Schoorlse Duinen in. Heerlijk wandelen door bos, duinen en langs het Noordzee strand.

  • SPECIAAL GESELECTEERD

Wandelvakantie Noord-Holland

5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement door het Gooi

Ben je op zoek naar een korte wandelvakantie van 4 dagen en wil je je laten verrassen door het Groene Hart van Nederland? Dan is het Klavertje Vier Arrangement van Fletcher door het Gooi een echte aanrader. De routes leiden je dwars door de Loosdrechtse plassen en de prachtige omliggende natuurgebieden. Ook volg je een klein stukje van de Fortenlandroute, een route langs indrukwekkende forten en vestingsteden. Je wandelt van hotel naar hotel en je bagage wordt vervoerd. Er is een mooie route voor je uitgestippeld die je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden heen leidt. Je start je wandel arrangement in het hotel van jouw keuze met een heerlijk 3-gangenmenu van de chef. Na het ontbijt de volgende dag ga je wandelen. Ontbijt, diner, overnachting, bagagevervoer, gebruik van de faciliteiten in het hotel en wandelroutes zijn allemaal inclusief. Duur? Nee, dat valt reuze mee.

Je kunt dit arrangement trouwens ook fietsen.

De drie Fletcher hotels

drie Fletcher hotels Het Gooi

Wandelen in Noord-Holland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek & Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant