• Wandelen in Noord-Holland

Startpagina Wandelen in Noord-Holland

Noord-Holland is míjn provincie. Ik woon er en ik heb er toch echt de meeste wandelkilometers gemaakt. Mijn favoriete wandelgebied is de Schoorlse Duinen, ik hou van de kustwandelingen langs het Noordzeestrand en het IJsselmeer, het Noord-Hollandpad loopt er, je kunt er super leuke stadswandelingen maken en ook het ‘rondje om de kerk’ in mijn home-town Enkhuizen verveelt niet.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperElke maand staat een andere provincie bovenaan in mijn wandelagenda. Noord-Holland bijt de spits af in januari.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Noord-Holland, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Noord-Holland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek & Boek

Mijn wandelingen en blogs:

2021-07-14T13:59:42+02:00

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant