• Wandelen in Gelderland

Startpagina Wandelen in Gelderland

Deze provincie is zo groot, waar zal ik beginnen? Iedereen kent de Nijmeegse Vierdaagse, het Kröller-Müller museum dat midden in het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt,  de Achterhoek, het Land van Maas en Waal en de Betuwe. Het is allemaal Gelderland!
Ik heb hier de Walk of Wisdom ontdekt, dat was een echte belevenis waar ik een dagboek van heb bijgehouden. Dat was bloggen, zoals het bloggen ooit begonnen is. Je kunt het hier allemaal lezen.

Op deze verzamelpagina vind je verder info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperElke maand probeer ik aan één provincie extra aandacht te besteden. Gelderland is in april aan de beurt.  Er valt genoeg te kiezen.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Gelderland, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Gelderland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

2021-07-14T16:23:15+02:00

Geef een reactie

2 Reacties

 1. Willievd Berg 7 januari 2022 om 21:03- Antwoorden

  De N70 al gelopen bij Berg en Dal, volgens kenners de mooiste wandelroute van Nederland, ongeveer 16 km.
  Het Doorwertse klompenpad en het Rosande klompenpad zijn beiden fantastisch. Ongeveer 13 km, zie klompenpaden.nl.
  IK woon zelf in Rhenen en daar loop ik vaak op de Grebbeberg en de Laarseberg, ook niet onaardig.

  • wandelvrouw 10 januari 2022 om 14:25- Antwoorden

   De N70 is inderdaad prachtig en volgens sommigen de mooiste wandelroute van Nederland. De volgende keer dat ik hem wandel zal ik er een blog van maken. De genoemde klompenpaden zijn mooie tips. Dank.

Titel

Ga naar de bovenkant