• Wandelen in Gelderland

Startpagina Wandelen in Gelderland

Deze provincie is zo groot, waar zal ik beginnen? Iedereen kent de Nijmeegse Vierdaagse, het Kröller-Müller museum dat midden in het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt,  de Achterhoek, het Land van Maas en Waal en de Betuwe. Het is allemaal Gelderland!
Ik heb hier de Walk of Wisdom ontdekt, dat was een echte belevenis waar ik een dagboek van heb bijgehouden. Dat was bloggen, zoals het bloggen ooit begonnen is. Je kunt het hier allemaal lezen.

Op deze verzamelpagina vind je verder info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

p.s. Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Gelderland, of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op Social media en lees de blogs.

In januari bezoek ik Gelderland. Mijn keuze viel op Vakantiepark Landal Mingelenberg, dat aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt. Je loopt zo het natuurgebied in.

 • SPECIAAL GESELECTEERD

Wandelvakantie Gelderland

5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Veluwe Zuid

Ben je op zoek naar een korte wandelvakantie van 5 dagen over de prachtige natuurgebieden van de Veluwe? Dan is dit Klavertje Vier Arrangement van Fletcher een echte aanrader. Je wandelt van hotel naar hotel en je bagage wordt vervoerd. Er is een mooie route voor je uitgestippeld die je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden heen leidt. Je start je wandel arrangement in het hotel van jouw keuze met een heerlijk 3-gangenmenu van de chef. Na het ontbijt de volgende dag ga je wandelen. Ontbijt, diner, overnachting, bagagevervoer, gebruik van de faciliteiten in het hotel en wandelroutes zijn allemaal inclusief. Duur? Nee, dat valt reuze mee.

Je kunt dit arrangement trouwens ook fietsen.

De vier Fletcher hotels

4 fletcher hotels Veluwe

Wandelen in Gelderland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

Geef een reactie

2 Reacties

 1. Willievd Berg 7 januari 2022 om 21:03- Antwoorden

  De N70 al gelopen bij Berg en Dal, volgens kenners de mooiste wandelroute van Nederland, ongeveer 16 km.
  Het Doorwertse klompenpad en het Rosande klompenpad zijn beiden fantastisch. Ongeveer 13 km, zie klompenpaden.nl.
  IK woon zelf in Rhenen en daar loop ik vaak op de Grebbeberg en de Laarseberg, ook niet onaardig.

  • wandelvrouw 10 januari 2022 om 14:25- Antwoorden

   De N70 is inderdaad prachtig en volgens sommigen de mooiste wandelroute van Nederland. De volgende keer dat ik hem wandel zal ik er een blog van maken. De genoemde klompenpaden zijn mooie tips. Dank.

Ga naar de bovenkant