• Wandelen in Flevoland

Startpagina Wandelen in Flevoland

De jongste provincie is echt wel heel bijzonder, ontstaan door het droogleggen van een deel van de Zuiderzee waardoor de Flevopolder het grootste kunstmatige eiland op aarde is geworden. Het ligt evengoed nog 5 meter onder de zeespiegel. Er is hier zoveel natuur om te ontdekken, omdat alles nog geen 70 jaar oud is wordt hier gesproken over ‘nieuwe natuur’. Ik doe regelmatig mee aan de polderwandeling die bij elke seizoenswisseling naar het observatorium Robert Morris in Lelystad leidt. Afschuwelijk, dat polderwandelen. Wel leuk: de Oostvaardersplassen, het Belevenissenbos, Hollandse Hout en natuurpark Lelystad. Ook ben ik heel benieuwd naar de Marker Wadden. Als de veerdienst gaat draaien ben ik daar zeker bij. Of heb jij een plekje op een boot?

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!

Bregje

 
12 MAANDEN, 12 PROVINCIES

Wandelvrouw - Bregje SchipperIk steek de dijk over en ik ben er al. Hoewel juli een drukke maand is, moet ik zeker een gaatje vinden om wat extra aandacht aan Flevoland te besteden.

Heb jij leuke tips, de mooiste wandeling van Flevoland, een wandelvriendelijke accommodatie of iets anders waar ik zeker aandacht aan moet besteden, laat het me weten. Scroll door naar de reacties hieronder of ga naar de contactpagina.

Wandelen in Flevoland

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
lange afstandswandelingen
Boekentips
Zoek en Boek

Mijn wandelingen en blogs:

2021-07-14T13:52:48+02:00

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant