Wandelen in Tsjechië

Dobrý den!

Tsjechië is een echt wandelland. Ik zal nooit vergeten dat we onderweg de man met de doos tegenkwamen. Dat is een door de overheid betaalde kracht, die de routes bijhoudt. Met een doos op zijn buik, waarop potten verf en kwasten staan, loopt hij dagelijks een route en overschildert hij de markeringen met een vers laagje verf.
Er wordt trouwens helemaal rekening gehouden met wandelaars. Wat te denken van de beker die bij een bron hangt. Voor de dorstige wandelaar opgehangen. Waar vind je zoiets?

Wandelen in Tsjechië

Hoofdstad Praag

Wandel- en fietsvakantie Tsjechië

Wandel- en Fietsvakantie Tsjechië van Better Places

17-daagse reis vanaf €1568 per persoon

√ Maak avontuurlijke wandel- en fietstochten

√ Overnacht in knusse berghutten

√ Reis zonder te vliegen naar Tsjechië

Tijdens deze actieve rondreis verken je Tsjechië te voet en met de fiets. Je start deze reis met een meerdaagse wandeling in het Reuzengebergte. Het nationale park is een van de grootste in Europa en grenst aan buurland Polen. De talloze wandelpaden leiden je via de mooiste plekjes naar de toppen van het gebergte. De tweede week staat in het teken van fietsen. De route leidt je dwars door het Boheems Paradijs. Je fietst langs rivierdalen, heuvelachtige landschappen en hoge bergtoppen. Na al dit avontuur sluit je ontspannen af op een ecologische boerderij met genoeg te doen in de omgeving.

Tsjechie-wandel- en fietsvakantie Better Places
hruboskalsko bohemian paradise czech republic
Man hiking on top of a rocky mountain peak. Steep cliff, rocky part of path with view into distance. Scenic landscape of Lunation Mountains, Czech Republic
Snezka, or Sniezka - the highest mountain of Czech Republic, Giant Mountains - Krkonose National Park, Czech Republic and Poland.

Laat je inspireren

Camping Aktief

Tsjechië & Polen specialist! Camping Aktief wordt geleid door echte wandelliefhebbers. Bert verzorgt al jaren cultuur wandelreizen door Tsjechië, Polen en Duitsland.  Bezoek de site van deze aanbieder [...]

Wandelen in Tsjechië
Staroměstské náměstí
Praag 110 00
Tsjechië

Geef een reactie

2 Reacties

 1. Bert en Mien 17 juli 2021 om 09:28- Antwoorden

  Ahoy Bregje, even de rust gevonden om je nieuwe website te bewonderen. Ondanks Covid hebben we momenteel een internationaal wandelgezelschap en we genieten van hun enthousiaste verhalen, hartelijke groeten Bert en Mien uit Vernerovice

  • wandelvrouw 19 juli 2021 om 15:28- Antwoorden

   Hoi Bert en Mien,

   Wat verschrikkelijk leuk om weer van jullie te horen, en wat fijn dat de wandelaars jullie toch weten te vinden, ondanks COVID.

   Hier heeft COVID wel een enorme impact gehad. Ik kon niet meer reizen voor mijn website en promotiewerkzaamheden lagen helemaal stil. Balen.
   Nu leek het weer op gang te komen, maar sinds eergister staat Nederland weer op rood.

   Ik wacht op betere tijden. Groetjes vanuit Nederland, Bregje

Ga naar de bovenkant