• Wandelen in Noord-Brabant

Startpagina Wandelen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is veel meer dan een provincie waar we doorheen komen op weg naar het zuiden. Hier kun je heel mooi wandelen;  pelgrims paden, bossen, cultuurlandschappen, boswachterspaden, het is teveel om op te noemen. Maar wat zeker een uitkomst gaat bieden zijn de groene bus haltes. Vanuit een aantal grote steden kun je de bus pakken naar een nabij gelegen natuurgebied en starten maar.

De leukste wandeling die ik er maakte was de Andreas Schotel wandelroute. De combinatie kunst en natuur vind ik prachtig. Maar er is nog veel meer te beleven.

Op deze verzamelpagina vind je info en inspiratie over de leukste wandelroutes, evenementen, belevenissen en de fijnste wandelvriendelijke accommodaties om te overnachten.

Veel wandelplezier!
Bregje

 
 

profielfoto wandelvrouw rondMet de serie ’12 Maanden – 12 Provincies’ ga ik in 2023 verder met Nederland wandelend ontdekken. Elke maand verblijf ik een lang weekend in een Landal GreenPark, elke keer in een andere provincie. Deze parken liggen steeds in een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg mij op social media en lees de blogs.

In december ga ik wandelen in Noord-Brabant. Ik vind het leuk om het jaar af te sluiten bij een heel nieuw Landal Park. Klein Oisterwijk zal in de tweede helft van 2023 opgeleverd worden. Ben benieuwd. 

SPECIAAL GESELECTEERD

Wandelvakantie Noord-Brabant

5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Biesbos

Ben je op zoek naar een korte wandelvakantie van 5 dagen door het mooie en o zo gezellige Brabant, dan is dit Klavertje Vier Arrangement van Fletcher een echte aanrader. Je wandelt van hotel naar hotel en je bagage wordt vervoerd. Er is een mooie route voor je uitgestippeld die je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden heen leidt. Je start je wandel arrangement in het hotel van jouw keuze met een heerlijk 3-gangenmenu van de chef. Na het ontbijt de volgende dag ga je wandelen. Ontbijt, diner, overnachting, bagagevervoer, gebruik van de faciliteiten in het hotel en wandelroutes zijn allemaal inclusief. Duur? Nee, dat valt reuze mee.

Je kunt dit arrangement trouwens ook fietsen.

De vier Fletcher hotels

vier fletcher hotels Brabant

Wandelen in Noord-Brabant

wandelroutes zoeken
meerdaagse wandelevenementen
leuke dingen om te doen
Boekentips
lange afstandswandelingen
Zoek & Boek

Geef een reactie

Eén reactie

  1. NeelvHerwaarden 10 oktober 2020 om 20:28- Antwoorden

    Wandelen in de Biesbosch bij de bruggen op voorbij de Spiering-sluis naast het grote parkeerterrein en rond het grote water met al de bruggetjes.

Ga naar de bovenkant