Geniet van de natuur en cultuur van Nederland

Hike in Holland biedt u prachtige individuele wandelvakanties in Nederland. Wandelen door het Hollandse landschap en historische steden. De wandelroutes zijn tussen de 17 en 21 km lang (een stadswandeling is korter). 

Bezoek de site van deze aanbieder
  • Dichtbij huis wandelen op minder betreden wandelpaden

  • Gastvrije, comfortabele hotels en met of zonder bagagevervoer

  • Het hele jaar door en op eigen tempo

Speciaal aanbevolen door Hike in Holland

Dwars door Nederland

header_caminito-del-rey Wim Kuipers Wandelreizen

€1,250,= pp bij boeking 2 personen
€1,899,= bij boeking 1 persoon

incl. bagagevervoer

Zuid Holland, Utrecht en Gelderland

14 dagen, (13 nachten)

Deze route is een variatie op de Engelse kust tot kust paden.. Je wandelt van West naar Oost Nederland. Van de kust naar (en zelfs even over) de Duitse grens. In 14 dagen (13 nachten) wandel je van de kust bij Scheveningen naar de Duitse grens bij Nijmegen. Langzaam zie je het Nederlandse landschap veranderen van een polderlandschap, via de heuvels van de Utrechtse heuvelrug naar het rivierengebied rondom Nijmegen. Wij hebben zoveel mogelijk de ongebaande paden gebruikt en leuke slaapplaatsen weten te regelen voor dit wandelarrangement. Zo slaap je aan de kust in een heerlijk gastvrij hotel aan zee, slaap je midden in de natuur op een heuse berg in een heerlijk hotel en eindig je midden in een kleinschalig hotel bijna aan de Waalboulevard in Nijmegen. Ontdek je eigen land eens op een heel andere manier. Ook dit wandelarrangement kan je natuurlijk een meerdere keren wandelen.

Bekijk deze aanbieding

De landgoederen van Zuid Holland

 € 679,- per persoon bij een boeking van 2 personen
€ 999,- bij boeking van 1 persoon

Zuid-Holland, 

9 dagen, (8 nachten)

In dit wandelarrangement staat de cultuur centraal, maar cultuur en natuur gaan hier hand in hand. Dit komt omdat de Landgoederen waar u over loopt, naast dat sommige nog over het prachtige landhuis beschikken, toch vooral fraaie parken zijn! Een van de dagen wandel je over het Landgoed De Horsten, tot voor kort het Landgoed waarop Koning Willem Alexander met zijn gezin woonde. Maar ook met het geweldige Landgoed Duivenvoorde maak je nader kennis. Dit is een van Hike in Hollands meest relaxte wandelarrangementen, met dag wandelingen van maximaal 15 km per dag. Uiteraard kan de bagage worden vervoerd als je van de ene verblijfplaats naar de volgende wandelt.

Bekijk deze aanbieding

Market Garden Compleet

header_wicklow Wim Kuipers Wandelreizen

€ 1.329,- per persoon bij boeken voor 2 personen (inclusief bagagevervoer en diner)
€ 1.899,- voor 1 persoon (inclusief bagagevervoer en diner)

Noord Brabant/Gelderland

13 dagen (12 nachten)

Dit jaar en volgend jaar jaar is het 75 jaar geleden dat we door de geallieerden zijn bevrijd! Groot feest dus, en ook grote dankbaarheid aan allen die hun leven lieten en hun leven waagden om ons te bevrijden. Ervaar in 13 dagen (12 nachten) de route die de geallieerde troepen tijdens operatie Market Garden in Nederland hebben afgelegd, tot ze bij Arnhem werden gestopt. Overigens eindigen wij wel in Arnhem. Je wandelt door de prachtige natuur. Heide, rivieren en bos wisselen elkaar af. Naast dat je door de grote steden Eindhoven, Nijmegen en Arnhem wandelt, kom je ook door kleine dorpen als Valkenswaard, Son en Elst. Je bagage kan indien gewenst worden vervoerd en ook het diner kan erbij worden geregeld. In de routebeschrijvingen geven we extra informatie over interessante wetenswaardigheden uit de Market Garden operatie. Soms kruisen we de Liberation route, die op steden langs de route extra informatie geven over de wetensaardigheden van die specifieke plek. Kortom een geweldige manier om stil te staan bij onze vrijheid. De route kan ook in etappes worden gelopen, zoals bijvoorbeeld: In het spoor van Market Garden 2.

Bekijk deze aanbieding

Hike in Holland

hike-in-holland - vierkante lepelaar

“Heerlijk zorgeloos meerdaags wandelen in eigen land in minder bekende wandelgebieden.”

Zorgeloos genietend wandelen met Hike in Holland

Met Hike in Holland wandelt u door minder bekende wandelgebieden van Nederland. U wandelt door prachtige natuurgebieden en door groene gordels in de steden. Tijdens het wandelen vertellen we kort een stukje Nederlandse geschiedenis. In de steden en dorpen, attenderen we u op oude en moderne architectuur. Wij tippen het allemaal een beetje aan zodat wanneer uw interesse is gewekt zelf verder op onderzoek kunt.

Wandelvakanties

Laat je inspireren

BEKIJK ALLE WANDELVAKANTIES