Gratis wandelschoenen testen, dat zou mooi meegenomen zijn. Om de start van het nieuwe wandelseizoen goed in te luiden is Kampeerwereld.nl op zoek naar 3 testers voor populaire wandelschoenen. Het gaat om wandelschoenen van Meindl, Lowa en Hanwag. Kampeerwereld.nl stelt drie modellen beschikbaar voor de beste testers!

 

Dus zijn jouw wandelschoenen aan vervanging toe of sta je te poppelen om het wandelen op te pakken komend seizoen? Neem dan eens een kijkje bij de wandelschoenen en meld je aan als tester. Want 3 gelukkige winnaars mogen in de winkel van deze outdoor winkel een paar gratis wandelschoenen uitkiezen.

 GORE-TEX

De modellen waar het om gaat zijn:

♣ de Lowa Renegade II GTX

♣ Hanwag Banks, Meindl Portland GTX

♣ Meindl Cuba GTX.

Allemaal modellen die voorzien zijn van GORE-TEX, bescherming tegen alle elementen dus. Want GORE-TEX zorgt ervoor dat de schoenen goed bestand zijn tegen water, maar ook wind kan zijn koffers pakken. Stuk voor stuk zijn het schoenen geschikt voor lange wandelingen op de Veluwe of in de bergen!

 Wil jij die nieuwe wandelschoen tester zijn?

Kan je niet wachten om de paden op te gaan en de lanen in? Geef je dan op als tester en ontvang gratis een paar wandelschoenen. Kampeerwereld.nl kiest uit alle aanmeldingen drie testers, die allemaal één paar wandelschoenen mogen testen. Het enige dat je hiervoor moet doen is een reactie achterlaten op hun pagina. De testers worden op 21 maart bekend gemaakt.

Om mee te doen met de actie ga naar de wandelschoenen pagina. 

Succes!