Bord GR - Alte Porteventura.nu

AnnaHiking actief in Griekenland

Wandelen en fietsen in de Griekse bergen op minder bekende plekjes. 

  • Maatwerk

  • Het onbekende Griekenland

  • Anna en Fred wonen er zelf en hebben veel kennis(sen) ter plekke

Speciaal aanbevolen door AnnaHiking

Wandelen op het schiereiland Pilion

AnnaHiking - sporen van de beer

Vanaf €650 p.p. (bij 8 dagen, tweepersoonskamer)

Griekenland, schiereiland rondom de golf van Volos,

Duur naar keuze

Het schiereiland Pilion ligt als een krul om de Pagasitische Golf. De kustlijn om deze golf is glooiend, met veel zandstranden en charmante havenplaatsjes. De kustlijn aan de andere kant, naar de Egeïsche Zee, is ruig en bestaat uit kliffen met daartussen verstopte strandjes en baaitjes. Dwars over het schiereiland loopt een bergketen met mysterieuze bossen en klaterende beekjes. Je wandelt over klassieke verbindingspaden en ‘kalderimia’ (geplaveide muilezelpaden).
AnnaHiking heeft wandelarrangementen in de centrale en zuidelijke Pilion van wisselende zwaarte en duur. Je kunt zelf je arrangement op maat (laten) maken.

Individuele wandeltocht op Andros

AnnaHiking - individuele wandeltocht op Andros

Vanaf €565 p.p. (bij 8 dagen, tweepersoonskamer)

Griekenland, Cycladen-eiland Andros, 

duur naar keuze

Andros is een waar wandelparadijs: een netwerk van prachtig onderhouden en goed gemarkeerde paden in een afwisselende omgeving op een groen eiland. Over dit netwerk is de Andros Route uitgezet, door de ERA gecertificeerd als Leading Quality Trail/Best in Europe. AnnaHiking biedt diverse individuele wandelarrangementen in de vorm van een trektocht of minitrekking, op maat te maken naar jouw wensen.

Individuele wandelreis in het Pindos-gebergte

AnnaHiking - Pindos - Griekenland

Vanaf €520 p.p. (bij 8 dagen, tweepersoonskamer)

Griekenland, noord-westelijk vasteland, 

duur naar keuze

Het Pindos-gebergte ligt op het noordwestelijk vasteland van Griekenland. De grote rivieren Aoos, Arachthos en Acheloos hebben diepe sporen getrokken in het landschap, wat dan ook gekenmerkt wordt door scherpe pieken en smalle diepe kloven. Het gesteente is een mengeling van zacht zandsteen, harde schisten en wateroplosbaar kalk, waardoor grotten, watervallen en ondergrondse rivieren konden ontstaan. Over de rivieren zijn prachtige boogbruggen gebouwd.
AnnaHiking heeft hier diverse individuele wandelarrangementen uitgezet van licht tot zwaar en van wisselende duur. Ontwerp zelf je vakantie op maat in dit ongerepte berggebied.

Anna en Fred van AnnaHiking

marc en jolanda portaventura.nu

“Overdag lekker actief,              ’s avonds comfort in kleinschalige accommodaties, avontuur zonder stress.”

Wandelvakanties op maat

AnnaHiking is opgericht in 2006. Anna en Fred wonen sinds 2009 in Griekenland en kennen het land, de taal en de gewoontes goed. Ze ontwerpen de meeste reizen zelf, zetten de routes uit, markeren de paden waar nodig, bieden gedetailleerde routebeschrijvingen en gps-tracks en veel achtergrondinformatie en organiseren de reis tot in de puntjes. Ze hebben er veel plezier in om hun gebiedskennis in te zetten om voor jou een wandelreis naar wens te maken.

Individuele arrangementen zijn altijd maatwerk: jij bepaalt je vakantie. Anna en Fred hebben de kennis van het gebied en verzorgen je vakantie, jij hoeft alleen maar te genieten van de wandelingen. Waar mogelijk bieden we ook locale cultuur. Licht of zwaar, met rugzak of bagagevervoer, alleen of met een groepje, een paar dagen of een paar weken: voor elk wat wils.

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren