Bord GR - Alte Porteventura.nu

Het is tijd om te vertragen

‘Go Camino’ staat voor 6 pelgrimstochten in Noord-Spanje en Portugal, van min 5 tot max 12 dagen, gecombineerd met digitale detox. Ik bied ook wandeltochten aan op de Azoren en pelgrims oefentochten in de Benelux. Zin om te onthaasten en even te leven aan 4 km/u?

  • Alles geregeld van A tot Z

  • Bagagevervoer

  • Optioneel digitale detox

Speciaal aanbevolen door Go Camino

Camino Spiritual

Wandelarrangement Kustlijn Portaventura.NU

Prijs: 950 EUR

Spanje, Galicia

6 overnachtingen

De Camino Spiritual is een rustig en weinig belopen pad. U komt langs de mooiste vissersdorpen en kloosters van Galicia. We wandelen langs wijngaarden, doorheen de prachtige natuur. Met een beetje geluk kunt u zelfs dolfijnen spotten op onze boottocht. We houden rekening met de mogelijkheden van elke afzonderlijke deelnemer.

Camino Portugués

Wandelarrangement Intensief Portaventura.NU

Prijs: 1599 EUR/1.060 EUR 

Spanje (Galicia) en Portugal (Noord)

13/7 overnachtingen

Wandelen over de ‘Via Romana’ met zijn romaanse bruggen en kerkjes in het mooie Noorden van Portugal. Wijngaarden en eucalyptusbossen in overvloed maar ook vele Middeleeuwse dorpjes. Deze tocht met weinig hoogteverschillen kunt u ook net over de Spaanse grens beginnen in Tui (light versie). We houden rekening met de mogelijkheden van elke afzonderlijke deelnemer.

Camino Inglés

Wandelarrangement individueel portaventura.nu

Prijs: 999 EUR

Spanje, Galicia

7 overnachtingen

De Camino Inglés begint aan de kust, met zijn charmante baaien en pittoreske dorpjes. Dan is de overgang naar het platteland. De Camino Inglés is een stuk minder druk dan andere historische routes zoals de Camino Francés. U doorkruist het landelijke Galicia, de prachtige Romaanse kathedraal in Santiago geeft het einde van uw wandeling aan. We houden rekening met de mogelijkheden van elke afzonderlijke deelnemer.

Elvira Rog van Go Camino

marc en jolanda portaventura.nu

“It’s time to slow down”

Walk, sleep, eat, repeat

Ik heb de kennis en ervaring om u te gidsen wat voor mij een van de meest invloedrijke trips in mijn leven was : de Camino Santiago. Toen ik in de herfst van 2015, geheel onverwachts ben beginnen wandelen vanuit Saint-Jean-Pied-De-Port naar Santiago de Compostela, heeft dit toen mijn leven veranderd. Ik vond een manier van leven, los van de dagelijkse ratrace, het gehaast, die mij de voldoening en verdieping schonk die ik zocht. Het fysieke proces van het lange-afstand-lopen, de mentale rust, het buiten zijn, in verbinding met de wereld om je heen, al die prachtige en waardevolle ontmoetingen, het inzicht in wat echt belangrijk is en daardoor relativeren, de ongelooflijke kracht van je lichaam en geest vinden en daardoor balans, het heeft me zo ontzettend veel gebracht. Iedereen moet dit op zijn bucketlist zetten ♥

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren