Ecktiv - wandelvakantie - logo

Op zoek naar wandelvakanties met comfort?

De wandelvakanties van ECKTIV gaan van hut naar hut, of van hotel naar hotel. Al of niet met bagagevervoer. Van 5-daagse huttentocht tot een 15-daagse trektocht.

Speciaal aanbevolen door ECKTIV

Wandelvakantie Langs de oostkust van Sardinië

8-daagse wandelvakantie langs de oostkust van Sardinië

Vanaf €585,- (met bagagevervoer)

Italië, Sardinië, 

8 dagen

Een unieke wandelvakantie tussen de bergen en de zee langs de oostkust van Sardinië. ’s Morgens trek je je bergschoenen aan om te gaan wandelen en elke dag kom je langs een nog mooier strand aan de heerlijke blauwe Middellandse Zee. Vergeet dus niet je zwempak, een handdoek en misschien zelfs een snorkel in je rugzak te stoppen. Je loopt door het heerlijk geurende Macchia – wat meteen een vakantiegevoel geeft. Tijdens deze tocht verblijf je drie nachten in een rifugio, waar ook het diner inclusief is. NB: In de rifugio zijn maar een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar voor deze reis. De laatste drie nachten verblijf je in een comfortabel driesterrenhotel met zwembad in Cala Golone.

Wandelvakantie Rügen, inclusief Hiddensee

hiddensee, wandelvakantie Ecktiv

Vanaf €569,- (met bagagevervoer)

Duitsland, Rugen en Hiddensee, 

8 dagen

Rügen is een sfeervol eiland met vele gezichten. Hier wandelen brengt je in 8 dagen en 99 wandelkilometers over brede stranden, langs witte kliffen, door imposante beukenbossen, over heide, langs baaien, in gezellige badplaatsen en ook op authentieke plekken en prachtige uitzichtpunten. Je begint met een heerlijke boottocht naar het stille natuureilandje Hiddensee. Via het uiterste noordelijke puntje Kap Arkona loopt de route met de klok mee rond het eiland. Veel zee en strand geeft het echte eilandgevoel. Dat wordt dus volop genieten.

Wandelvakantie Langs de kustlijn rond Madeira

madeira - wandelvakantie - Ecktiv

Vanaf €565,- (met bagagevervoer)

Portugal, Madeira, 

8 dagen

Voor de klassieke strandliefhebber is het rondje Madeira waarschijnlijk minder geschikt omdat het vol wandeltochten zit, maar voor de enthousiaste en ook voor de beginnende wandelaar is het precies goed. In een week heb je de mogelijkheid om elke hoek en kant van het eiland Madeira langs verschillende wandelpaden te ontdekken. En je zult zien dat er voldoende gelegenheid is voor zee en strand. De hotels bevinden zich allemaal in mooie vakantieoorden direct aan zee, waar je zo in het water kunt springen. Geweldig om de wandel-spieren te koelen!

ECKTIV

Ecktiv, wandel en fiets vakanties

“ECKTIV.nl wordt gemaakt voor iedereen die zich eeuwig 46 voelt en op bovengemiddeld actieve manier zijn vakantie en vrije tijd invult.”

ECKTIV, elke dag op zoek naar nieuwe wandel & fiets belevenissen

ECKTIV is een inspiratieplatform voor mensen die zich eeuwig 46 willen voelen. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe wandel- en fietsbelevenissen en delen die op ECKTIV en met onze 30.000 Facebook-fans. Door de intensieve contacten met onze fans weten we wat er leeft en kunnen je daardoor een uitgekiend reisassortiment aanbieden. Zo vind je op ECKTIV ook interessante wandelvakanties, al of niet met bagagevervoer.

Wandelvakanties

Laat je inspireren