logo eigen wijze reizen

Al ruim 30 jaar specialist in geheel verzorgde wandelvakanties!

Op zoek naar een onvergetelijke wandelvakantie? Eigen-Wijze Reizen biedt volledig verzorgde individuele wandelvakanties naar talrijke bestemmingen in heel Europa. 

  • Individuele wandelvakanties en wandelcruises

  • Trektochten met bagagevervoer en standplaatsvakanties

  • Routebeschrijvingen en GPS

Speciaal aanbevolen door Eigen-Wijze Reizen

Schotland (trektocht)

header_caminito-del-rey Wim Kuipers Wandelreizen

Vanaf € 835,=

Schotland-Arran, Kintyre, Gigha,

8 dagen

De bergen met grillige pieken en diepe dalen van het prachtige eiland Arran doen denken aan de Schotse hooglanden, terwijl de groene heuvels en weilanden lijken op de Schotse laaglanden. Het eiland Arran wordt daarom ook wel ‘Schotland in miniatuur’ genoemd. Op het schiereiland Kintyre en het eilandje Gigha zijn de bergen minder hoog maar de kusten even grillig. Op alle drie de eilanden kun je heerlijk wandelen en overnacht je in kleine vissersdorpen.

Van Samos naar Santiago  (trektocht)

header_wicklow Wim Kuipers Wandelreizen

Vanaf € 785,=

Noord-West Spanje,

8 dagen halfpension

Al sinds de vroege middeleeuwen zijn de Sint Jacobsroutes naar Santiago de Compostela belangrijke pelgrimsroutes. Je loopt de laatste 130 kilometer van deze bedevaartstocht naar het graf van de apostel Jacobus. De eeuwenlange spirituele traditie maken de tocht meer dan alleen een sportieve uitdaging. Je begint de wandeltocht in Samos, een dorp in de bosrijke heuvels waar het grote Benedictijnse klooster San Xián staat. Via Sarria, Portomarin en Palas de Rei loop je door kleine beekdalen, eucalyptusbossen en boerendorpen naar Arzúa en Arca. De laatste route gaat via Lavacolla naar Santiago de Compostela.

Bergen en de Hardangerfjord

header_catalonie Wim Kuipers Wandelreizen

Vanaf € 685,=

Noorwegen, 

8 dagen (logies & ontbijt)

Het Noorse Bergen staat bekend als de poort naar de fjorden, een gebied met veel wandelmogelijkheden. De ongerepte natuur, de rust en de ruimte zijn uniek in Europa. Fløyen, één van de 7 bergen rondom Bergen, is een wandelparadijs met oneindige vergezichten. Ook de wandeling op het door fjorden omringde eiland Osterøy wilt u niet missen. U overnacht in twee hotels: vier nachten in Bergen en drie nachten in Norheimsund aan de prachtige Hardangerfjord. Tijdens deze wandelreis gebruikt u de huurauto om naar het beginpunt van de wandelingen te gaan. 

Eigen-Wijze Reizen

“Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld.”

Geheel verzorgd op wandelvakantie met Eigen-Wijze Reizen!

Eigen-Wijze Reizen is al sinds 1986 specialist in individuele wandelvakanties. In ons reisaanbod vind je bestemmingen dichtbij huis in België en Nederland, maar ook in heel Europa. Of je nu kiest voor een wandelvakantie dichtbij huis of juist ver weg, steeds zijn onze reizen een ontdekkingstocht langs de mooiste plekken.
Op onze individuele trektochten en standplaatsvakantie kies je jouw eigen reisgezelschap en bepaal je zelf het tempo en de dagindelingen. Je hoeft je nergens druk over te maken: overnachtingen, ontbijt en diner in de heerlijkste hotels en restaurants, bagagevervoer (op trektochten) en routebeschrijvingen zijn geregeld. Kortom: een wandelvakantie zoals een vakantie bedoeld is.

Wandelcruises
Sinds 2017 hebben we in samenwerking met Zeetours een nieuw concept aan onze wandelreizen toegevoegd; wandelcruises.
Wil je graag eens cruisen en aan land de bestemmingen op jouw eigen, actieve manier bekijken? Dan is een wandelcruise iets voor jou! Je reist op een luxe cruiseschip met diverse restaurants, winkels, zwembaden, jacuzzi’s en zelfs een theater. Je ontvangt een wandelpakket met uitgebreid beschreven routes zodat je op jouw eigen manier, de bestemmingen waar het schip aanmeert kunt bekijken.

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren