Wandelvakantie in Italië

Wandelvakanties in Italië op de grens van zuid-Toscane, Lazio en Umbrië.

Bord GR - Alte Porteventura.nu
  • Je gaat Italië zien en beleven

  • Kleine groep gelijkgestemden

  • Ontdek ongebaande paden en bezoek plekken waar je alleen niet komt

Speciaal aanbevolen door Volg de Rode Schoentjes

Wijnwandelen Italië

Volg de Rode Schoentjes - Wandelvakantie

Midden Italië,

8 dagen, 7 overnachtingen

Ben je een fijnproever en levensgenieter? Geniet je van wandelen weet je een goed glas wijn te waarderen? Ben je dol op de Italiaanse keuken? Dan is deze wijnwandelvakantie in Italië echt iets voor jou.

Geniet je van prachtige nieuwe ontmoetingen, indrukken en inzichten om nooit te vergeten? Ga je graag met een groep gezellige en gelijkgestemde mensen samen op wandelvakantie in een ongedwongen sfeer? Wandel met ons mee. Ontdek en beleef samen met mij, Mariët Bloemendal van Volg de Rode Schoentjes de heerlijke wijnen rondom het Lago di Bolsena en haar typische streekproducten tijdens deze 8-daagse wijnwandelvakantie.

Wandelvakantie Etrusken Italië

Volg de Rode Schoentjes -wandelen Etrusken
Europa`s mooiste culturele wandelvakantie

Midden Italië,

8 dagen, 7 overnachtingen

De mythe achterna

Ontdek en beleef deze wandelvakantie samen met mij, Mariët Bloemendal van Volg de Rode Schoentjes het prachtige leven van de Etrusken. Waar natuur, geschiedenis en cultuur hand in hand gaan, nodig ik je van harte uit je wandelschoenen aan te trekken. Ervaar het beste dat midden Italië te bieden heeft. Bezoek samen met mij de meest bijzondere plekken waar je alleen niet komt.
Alleenreizend op wandelvakantie, maar liever niet alleen tijdens je reis? Geniet je van prachtige nieuwe ontmoetingen, indrukken en inzichten om nooit te vergeten? Ga je graag met een groep gezellige en gelijkgestemde mensen samen op wandelvakantie in een ongedwongen sfeer? Wandel met ons mee “de Etrusken achterna”.

Orvieto Rome

zomeratelier etrusken - Volg de Rode Schoentjes

Midden Italië,

14 dagen, 13 overnachtingen

De wandelvakantie van je leven. In 14 dagen te voet 650.000 stappen zetten over de oude pelgrimsroute, de Via Francigena van Orvieto naar magisch Rome. Jouw droom wordt werkelijkheid.

Geniet je van prachtige nieuwe ontmoetingen, indrukken en inzichten om nooit te vergeten? Ga je graag met een groep gezellige en gelijkgestemde mensen samen op wandelvakantie in een ongedwongen sfeer?

Wandel met ons mee “la passeggiata dell’amore” over het oude pelgrimspad door een prachtig vulkanisch landschap, Etruskische cultuur naar wereldstad Rome. Met aandacht voor slowtravel en duurzaam toerisme treden wij in de voetsporen van de vele pelgrims voor ons.

Volg de Rode Schoentjes

Volg de Rode Schoentjes - logo

“Verrassend anders, met alle ins and outs van Mariët Bloemendal, de parttime local gids van Volg de Rode Schoentjes.”

Ga je graag met een groep gezellige en gelijkgestemde mensen samen op wandelvakantie in een ongedwongen sfeer?

Ciao, ik ben Mariët Bloemendal de creatieve duizendpoot en gepassioneerde Italië expert van “Volg de Rode Schoentjes”.

Ik neem je graag mee naar “mijn” mooie stadje Bolsena een 115 km boven Rome. Ver weg van massatoerisme ontzorg, organiseer en creëer ik een basis waarin jij samen met andere een echte Italiaanse vakantie gaat ontdekken en beleven. Nieuwsgierig geworden met wie je op vakantie gaat?

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren