logo Wim Kuipers

Kleinschalige wandelreizen in Spanje, Ierland, Italië en New York

Waar sportiviteit en gezelligheid elkaar ontmoeten. Wim Kuipers organiseert geheel verzorgde wandelvakanties waarbij het motto “Vrijheid, Blijheid” voorop staat. Wandelreizen voor iedereen!!

  • Alle reizen 2018 bijna uitverkocht, maar je kunt al boeken voor 2019.

  • Groepsreizen, wandelen in eigen tempo

  • Verlenging van verblijf mogelijk

  • Overnachten in hotels en ’s avonds een gezellig terrasje opzoeken

Speciaal aanbevolen door Wim Kuipers

Wandelreis naar de Caminito del Rey en Malaga

header_caminito-del-rey Wim Kuipers Wandelreizen

 € 525,=

incl. vlucht

Spanje, Andalusië, 

4 dagen

De Caminito del Rey: Het veiligste “gevaarlijke” pad van Europa. Geniet van de meest spectaculaire vergezichten tijdens het wandelen door deze kloof gelegen in Andalusië. Deze wandeling is voor iedereen te doen van kleuter tot 65+ en is volkomen veilig. We verblijven in een luxueus hotel in El Chorro (2 nachten met ontbijt) en een eenvoudig maar goed hotel in Malaga.

Wandelen in de Wicklow Mountains en Dublin

header_wicklow Wim Kuipers Wandelreizen

€440,=

incl. vlucht

Ierland, 

4 dagen

Glendalough is een piepklein dorpje in het hart van The Wicklow Mountains. Het majestueuze Glendalough hotel is het startpunt van drie prachtige groepswandelingen. De laatste middag en nacht verblijven we in Dublin. Hier is het mogelijk deel te nemen aan een stadswandeling. ’s Avonds biedt deze stad voor een ieder genoeg vertier.

Wandelen door New York (optioneel verlenging IJsland)

header_catalonie Wim Kuipers Wandelreizen

  €1450,=

incl. vlucht

Amerika, New York, 

6 dagen

De georganiseerde wandelingen staan onder begeleiding van lokale professionele gidsen. Geniet van de vele mooie parken en de iconische plekken. We blijven niet alleen in Manhattan maar wandelen ook door Brooklyn, Queens en Bronx. Er is voldoende ruimte om zelf op pad te gaan. We verblijven in een goed hotel (incl. ontbijt). Deze reis kan uitgebreid worden met 2 overnachtingen plus excursie-programma in IJsland.

Wim Kuipers

“En je hoeft niet bang te zijn dat je de laatste bent. Dat ben ik namelijk altijd :-) .”

Vrijheid Blijheid

Wim Kuipers is in 2015 begonnen met het organiseren van wandelvakanties. Hij volgt hierbij zijn hart en stelt reizen samen zoals hij denkt dat ze moeten zijn. Sportief en gezellig. Gelukkig vinden een heleboel mensen dat ook. Wim: “Het grootste compliment krijg je van de mensen die terugkomen. En dat zijn er gelukkig een heleboel. Er zijn wandelaars die al aan vier of vijf reizen hebben deelgenomen.”
Omdat Wim al deze reizen zelf organiseert en begeleidt, organiseert hij er maximaal 12 per jaar.

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren