Bord GR - Alte Porteventura.nu

Regel je wandelreis via een lokale expert

Ben je op zoek naar een bijzondere wandelreis? Bij Better Places regel je je wandelreis op maat via een lokale reisspecialist. Je kunt je ook aanmelden voor een unieke wandelreis in kleine groep. Bekijk hier een aantal mogelijkheden voor individuele wandelreizen. Bekijk hier het aanbod voor wandelreizen in kleine groep.

  • 100% op maat

  • Lokale expertise

  • Persoonlijk contact

Speciaal aanbevolen door Better Places

Individuele wandelreis Montenegro

Wandelarrangement Kustlijn Portaventura.NU

Vanaf €2100,-

16-daagse individuele rondreis

Ontdek de ongerepte natuur van het nog onbekende Montenegro. Overnacht middenin de natuur, maak wandelingen met een lokale berggids en ga zelf te voet op verkenning. Door bijzondere, lokale excursies maak je écht kennis met de Montenegrijnse gastvrijheid. Onze Montenegro specialist brengt je van de gebaande paden en langs adembenemende routes. Zo ervaar je het pure bergleven. Haal nog meer uit je reis en reis per trein naar Montenegro!

Huttentocht Oostenrijk

Wandelarrangement individueel portaventura.nu

vanaf €960,-

7-daagse groepsreis

In kleine groep van maximaal 8 deelnemers ga je met de Nederlandse berggids Sietske op pad in het grootste nationale park van Oostenrijk, de Hohe Tauern. Een gebied waar je de bergen met al haar gezichten kun ervaren en beleven. De vierdaagse huttentocht voert je over groene almweides, langs bergflanken en over bergpassen. De berg- en almhutten waar je slaapt liggen midden in de bergen waarbij je het échte huttenleven ervaart. 

Individuele wandelreis Georgië

Wandelarrangement Intensief Portaventura.NU

vanaf €2475,-

15-daagse individuele rondreis

Maak op een actieve manier kennis met de verborgen schatten van Georgië. In de Hoge Kaukasus wandel je naar een gletsjer en bezoek je de hoogste berg van Europa. Daarnaast maak je een tweedaagse trektocht door het Borjomi Nationaal Park, een prachtig groen gebied. De afwisseling van het Georgische landschap ervaar je door een bezoek aan een aantal spectaculaire grotten en canyons. Uiteraard is er ook tijd voor een aantal culturele hoogtepunten van dit veelzijdige land en kun je op eigen houtje de hoofdstad verkennen.

Better Places

marc en jolanda portaventura.nu

“Goede gidsen tijdens de wandelingen, bijzondere locaties & vriendelijke mensen.”

Better Places for people to live in, and Better Places to visit!

Wij zijn een reisorganisatie met een maatschappelijk en duurzame missie. We geloven in een wereld waar er plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door trotse lokale ondernemers. We vinden het belangrijk dat je als reiziger een land echt leert kennen door in contact te komen met de lokale bevolking. Bij Better Places boek je daarom je individuele reis via een lokale reisexpert die de bestemming door en door kent.

Wij geloven dat een kleinschalige en een persoonlijke insteek je reiservaring ten goede komt. Ook bij onze wandelreizen in kleine groep. Daarom ga je tijdens deze groepswandelreizen in beperkt gezelschap van maximaal 12 personen op pad met een ervaren wandelgids. Zo profiteer je wel van de gezelligheid van gelijkgestemden, maar blijft het ook persoonlijk.

 

Wandelvakanties

Laat je inspireren