Echt Ierland - wandelvakanties - logo

Ierland, terug naar de oorsprong…..

Echte reizen, echte mensen

Wij verzorgen wandelvakanties door alle prachtige regio’s in Ierland. De bekende Wicklow Way, Ring of Kerry en Dingle Peninsula, maar ook door de kleurrijke Connemara.

Bezoek de site van deze aanbieder
  • Informatiepakket met routes, tips & bezienswaardigheden

  • Verlenging van verblijf mogelijk

  • Wandelen in eigen tempo

Speciaal aanbevolen door Echt Ierland

Wandelvakantie Ring of Kerry

Echt Ierland -wandelvakantie Ring of Kerry

vanaf € 795,=

Ierland, Ring of Kerry, 

8 dagen

Deze wandelreis gaat over de langste bewegwijzerde route in Ierland. Langs de Ring of Kerry loop je 124 kilometer door gevarieerde landschappen met prachtige uitzichten. Je bagagetransport wordt verzorgt en je overnacht altijd in een kleinschalige bed and breakfast. De wandeling brengt je langs schilderachtige dorpjes, eindeloze rivieren en eeuwenoude kastelen. Je wandelvakantie eindigt in het gezellige Killarney waar je van traditionele pubs en uitstekende restaurants kan genieten!

Bekijk deze aanbieding

Wandelvakantie The Burren, Aran Islands & Connemara

Echt Ierland -wandelvakantie Ring of Kerry

vanaf € 859,=

Ierland, The Burren, Aran Islands & Connemara, 

8 dagen

Tijdens deze 8-daagse reis wandel je door het ruige landschap van The Burren, ontdek je de ongerepte natuur van de Aran Islands en aanschouw je de kleurrijke kustroutes van de Connemara. Je loopt langs de spectaculaire Cliffs of Moher, door een maanachtig landschap dat gedomineerd wordt door kalkstenen en verblijft hoog op een klif op Inis Mór. Tijdens deze wandelvakantie wordt je bagagetransport volledig verzorgt en overnacht je in bed and breakfasts.

Bekijk deze aanbieding

Wandelvakantie Wicklow Way

Echt Ierland -wandelvakantie Ring of Kerry

vanaf € 525,=

Ierland, Wicklow Way, 

5 dagen

Ontdek de tuin van Ierland in de Wicklow Mountains! Deze wandelvakantie leidt langs een prachtig gedeelte van de Wicklow Way. Het landschap wordt gekenmerkt door bossen, steile heuvels en groene weiden. Hier geniet je van de rust en ruimte, maar ervaar je ook de traditionele Ierse gastvrijheid. Deze wandelreis is perfect te combineren met een stedentrip in Dublin om op een actieve manier de countryside van Ierland te ontdekken.

Bekijk deze aanbieding

Echt Ierland

Echt Ierland wandelvakanties

“Wij adviseren je echt graag”

Waarom Echt Ierland?

Sinds 2010 biedt reisorganisatie “Echt Ierland” fly drive reizen, rondreizen, wandelreizen en stedentips aan naar de onontdekte en adembenemende plekken in Ierland. Onze kennis over Ierland is erg groot en divers door de vele bezoeken aan dit prachtige eiland en onze jarenlange ervaring in de reiswereld.

Tijdens een reis ontdek je in een rustig reistempo de sfeervolle plaatsen met gezellig pubs, maak je kennis met de locals en luister je naar prachtige Ierse muziek onder het genot van een Guinness. Je overnacht in onze kleinschalige accommodaties die persoonlijk worden geselecteerd en waarbij de traditionele Ierse gastvrijheid centraal staat. Tevens wordt het vervoer volledig geregeld.

Echt Ierland verzorgt wandelreizen door verschillende prachtige regio’s in Ierland. Voorafgaand aan een wandelreis ontvang je een informatiepakket met de wandelroutes, tips en bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Daarnaast wordt het bagagetransport ter plaatse tijdens een wandelvakantie geregeld. Mocht één van onze wandelreizen niet aan jouw wensen voldoen, kunnen wij al onze wandelreizen op maat aanpassen.

Benieuwd geworden naar ons aanbod? Ga naar onze website en neem contact op met één van onze reisspecialisten voor jouw Ierland vakantie.

Wij adviseren je écht graag!

Wandelvakanties

Laat je inspireren

BEKIJK ALLE WANDELVAKANTIES