Op deze pagina vind je een verzameling van de mooiste georganiseerde wandelvakanties in Wales.

Ken je Wales al, als wandelvakantie land? Het heeft onwijs veel te bieden. Ontdek de betoverende landschappen van Snowdonia National Park, laat je meevoeren door de mystieke sfeer van de Brecon Beacons, en geniet van de kustlijn langs het Pembrokeshire Coast Path. Verken de geheimen van het Wales Coast Path, omarm de historie langs het Offa’s Dyke Path en laat je betoveren door de majestueuze landschappen van het Glyndŵr’s Way.

Blader door mijn selectie van mooie wandelreizen die je laten kennismaken met de unieke charme van Wales, aangeboden door gerenommeerde organisaties en ontdek zorgvuldig uitgekozen routes, gastvrije accommodaties en goed georganiseerde reizen waar je op kunt vertrouwen.

Kies vandaag nog jouw wandelvakantie naar Wales en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur, waar elke stap een nieuw verhaal vertelt. Jouw wandelparadijs wacht op je!

Wandelvakanties Wales

De mooiste wandelreizen in Wales vind je bij:

Wandelvakanties Wales, Groot-Brittannië
SNP – Wandelvakanties in Wales
Individuele wandelvakanties en een groepswandelreis naar het mooie Wales. Ga naar de ruige kust van Prembrokeshire, Snowdonia of de Brecon Beacons .
Wandelvakantie Wales, Pembrokeshire Coast Path
Bookatrekking – Wandelvakanties in  Wales
Bookatrekking heeft meerdere varianten van wandelreizen langs het Prembrokeshire Coast Path, langs de spectaculaire kust van Wales. 

Een greep uit het totale aanbod van wandelvakanties in Wales

Korte Pembrokeshire Coast Path

Wandelvakantie Wales, Pembrokeshire Coast Path
Wandelvakantie Wales – via Bookatrekking
Individuele reis – 7 dagen
5 mooie dagen wandelen over het beste deel van het Pembrokeshire Coast Path in 6 dagen. Geniet van de wilde en ruige kustlijn van Wales. 

De ruige rotskust van Zuidwest-Wales

Wandelreis Wales, kust
Wandelvakantie Wales – via SNP
Individuele reis – 8 dagen
Je volgt een deel van het vermaarde Pembrokeshire Coast Path. Je komt door een landschap met een schitterende afwisseling van steile kliffen met zeevogelkolonies, beschutte baaien en uitgestrekte ongerepte zandstranden. 

Wandelen in Wales

wandelen in Wales - Wandelreis
Wandelvakantie Wales – via OAD
Groepsreis met de bus – 10 dagen
Deze bijzondere wandelreis Wales van OAD brengt je naar het land van de historische kastelen, indrukwekkende natuur, maar ook het land van mythes en draken. Je komt langs alle indrukwekkende wandelprlekken als Snowdonia, Brecon Beacons NP en je brengt een bezoek aan Anglesey Island.

Wales’ Best Kept Secret – Southern Snowdonia

Wandelvakantie Wales – via SNP
Groepsreis – 8 dagen
Wandelen in Snowdonia National Park. Logeren op één plek en dagelijks kiezen uit drie wandelingen, begeleid door toegewijde Britse wandelgidsen. Maak rustige wandelingen door dalen en langs de kust of, wat inspannender, over bergflanken en de hogere bergtoppen van Wales.

Groepswandelreis door het National Park Brecon Beacons

Wandelvakanties Wales, Groot-Brittannië
Wandelvakantie Wales – via SNP
Groepsreis – 8 dagen
Wandelen in de Brecon Beacons en Black Mountains. Logeren op één plek en dagelijks kiezen uit wandelingen, begeleid door toegewijde Britse wandelgidsen. Maak rustige wandelingen door dalen of, wat inspannender, over bergflanken en de toppen Pen y Fan, Corn Du en Fan Fawr. 

Wandelen langs de Welsh Highland Railway

Wandelvakantie Wales – via House of Britain
Individuele reis – 7 dagen
Wandel langs de spoorlijn in Noord-Wales. Deze 7-daagse wandelreis verkent de westelijke kant van Snowdonia National Park en de spoorweg van de historische Welsh Highland Railway. Onderweg stap je in en uit de trein, terwijl je enkele van de beste hoogtepunten van de regio verkent. 

PREMBROKESHIRE – wandelvakantie langs B&B’s 

Wandelvakantie Wales – via SNP
Individuele reis – 8 dagen
Je volgt een deel van het vermaarde Pembrokeshire Coast Path tijdens deze wandelvakantie in Wales. Je komt door een landschap met een schitterende afwisseling van steile kliffen met zeevogelkolonies, beschutte baaien en uitgestrekte ongerepte zandstranden.

Mooiste deel van het Pembrokeshire Coast Path

Wandelvakantie Wales – via Bookatrekking
Individuele reis – 8 dagen
Voltooi het beste gedeelte van het Pembrokeshire Coast Path in 6 dagen. Geniet van de wilde en ruige kustlijn van Wales.