GRATIS ADVERTEREN

De lancering van de vernieuwde WANDELVROUW website komt steeds dichterbij. Het gaat supermooi worden. Lekker fris, mooie navigatie en met toffe nieuwe mogelijkheden. Mijn grootste drive om dagelijks met de Wandelvrouw Website bezig te zijn is omdat ik iedereen wil laten zien hoe superleuk en goed voor lijf en leden wandelen is. Ik wil je graag de fijnste routes en de mooiste plekjes wijzen. Om die reden maak ik ruimte op mijn website voor wandelvriendelijke accommodaties van waaruit je als wandelaar heerlijk op pad kunt gaan en waar je je echt welkom voelt.

Heb jij zo’n mooie overnachtingsaccommodatie in een prachtig wandelgebied of is die leuke wandelroute of LAW goed te bereiken vanaf jouw locatie, heb jij iets speciaals met wandelaars en wil je meer wandelaars verwelkomen? Laat je dan zien op Wandelvrouw.nl.

Meld je B&B, hotel, camping of andere sfeervolle wandelvriendelijke locatie aan.

Ik ben nu aan het proefdaaien met de vernieuwde website en wil de rubriek Wandelen & Overnachten nog meer vullen om te zien of het goed werkt. Meld je aan. Help jij mij, dan help ik jou. Als jij je nu aanmeldt, maak ik een mooie advertentiepagina voor je op en ben jij er bij als de Vernieuwde Wandelvrouw Website gelanceerd wordt. Je kunt een half jaar gratis meeliften, daarna doe ik je een voorstel. Je zit nergens aan vast.

Wees snel. Dit aanbod duurt maar kort. Stuur een mailtje naar info@wandelvrouw.nl , noem je locatie, zeg dat je mee wilt doen en ik stuur je het aanmeldformulier.

N.B. Dit geldt alleen voor échte wandelvriendelijke accommodaties.