Deze winactie is afgelopen

Win een wandelgids van één van de vijf mooiste wandelroutes van 2024

Vijf routes in de Benelux zijn genomineerd voor de eretitel “wandelroute van het jaar 2024.’ Op zaterdag 2 maart, tijdens de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Gent, maakt de jury de winnaar bekend. Eén van de vijf routes is de Bonifatiusroute. Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig maakte de bijhorende prachtige wandelgids ‘Van Dorestad naar Dokkum’. Jij kunt hem winnen. Doe dan mee met deze winactie.

Win een gids

In samenwerking met Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig mag ik 5 wandelgidsen van de Bonifatiusroute verloten. Ken je Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig al?

De Bonifatiusroute

Deze moderne pelgrimsroute brengt je in 24 etappes (335 km) van het oude Dorestad (provincie Utrecht) naar Dokkum in Friesland. Van Dorestad naar Dokkum is geen klassiek pelgrimspad, al is Dokkum nog altijd een levend bedevaartsoord. De hedendaagse wandelaar gaat niet op boetevaart, maar loopt voor zijn plezier. De ‘Camino Bonifacio’ is een modern pelgrimspad: ter ontspanning, om nieuwe indrukken op te doen en te genieten van de omgeving. 

Je kunt de route volgen met de beschrijvingen en wandelkaarten in de wandelgids. Daarnaast zijn er gps-tracks.  

Wandelgids Bonifatiusroute Van Dorestad naar Dokkum

Wandelgids Bonifatiusroute Van Dorestad naar Dokkum
Wandelgids Bonifatiusroute Van Dorestad naar Dokkum

Hoe doe je mee?

Wil je in aanmerking komen voor de wandelgids ‘Van Dorestad naar Dokkum, laat dan hieronder bij de reacties weten waarom jij wilt winnen en geef je op voor de nieuwsbrief. (Als je de nieuwsbrief al krijgt hoeft dat natuurlijk niet nog eens).

In de nieuwsbrief van maart 2024 wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de gidsen zijn.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF