Deze winactie is beëindigd. De winnaars zijn bekend. 

Winactie: Beleef de Magie van de Noorse Vallei!

Wandelvrouw.nl nodigt jou uit om de betoverende natuurdocumentaire “Songs of Earth” te ontdekken! Regisseur Margreth Olin neemt je mee op een poëtische reis naar de spectaculaire Noorse vallei Oldedalen, waar de majestueuze landschappen een verhaal vertellen dat generaties overstijgt.

In deze film, gevuld met adembenemende panorama’s van ijsblauwe gletsjers, klaterende watervallen en knisperend groene loofbomen, volgen we het bijzondere verhaal van Margreth en haar 84-jarige vader Jørgen. Een jaar lang wandelen ze door deze wonderschone vallei, waar elke steen en elke boom een herinnering draagt aan het verleden.

Terwijl Jørgen zijn dochter begeleidt door zijn geliefde landschap, deelt hij verhalen die diepgeworteld zijn in de geschiedenis van hun familie en de vallei zelf. Van liefde tot verlies, van natuurlijke verschuivingen tot tijdloze verhalen, “Songs of Earth” omarmt de essentie van het leven in de natuur.

De film wordt begeleid door een prachtige orkestrale score, gecomponeerd door Rebekka Karijord en uitgevoerd door het London Contemporary Orchestra, die de geluiden van de natuur tot leven brengen.

De film is vanaf 29 februari te zien in verschillende bioscopen. Hier alvast de trailer:

Winactie

Mis deze kans niet om de magie van de Noorse vallei te ervaren! Doe mee met de winactie en maak kans op één van de drie sets van twee bioscoopkaartjes om “Songs of Earth” te bekijken. Laat je betoveren door de schoonheid van de natuur en de kracht van familie in deze indrukwekkende film!

Hoe doe je mee?

Wil je in aanmerking komen voor één van drie setjes filmtickets, laat dan hieronder bij de reacties weten waarom je graag zou willen winnen en geef je op voor de nieuwsbrief. (Als je de nieuwsbrief al krijgt hoeft dat natuurlijk niet nog eens).

In de nieuwsbrief van eind februari wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de vrijkaartjes voor de film Songs of Earth zijn.

Songs of Earth - wandelen op ijsvlakte
Songs of Earth - wandelen door Noorse vallei