–WINACTIE –WINACTIE –WINACTIE–

Handboek oriëntatie

voor de avontuurlijke reiziger

Kaart, GPS, hoogtemeter en kompas

Dit boek van Keesjan van den Herik en Ilse Verkaart helpt je om verder te komen met oriënteren en navigeren. Ben jij aan het stuntelen met je kaart, weet je niet welke kant je je scherm van je telefoon moet ophouden om de juiste kant op te navigeren en weet je soms helemaal niet meer waar je bent? Dan is dit boekje iets voor jou.

Dit handboek geeft een helder en handzaam overzicht van het gebruik van de belangrijkste oriëntatiemiddelen die de buitensporter ter beschikking staan. Alles wat nodig is voor het vinden van uw route komt aan bod, van de eenvoudigste kompastoepassing tot en met de finesses van satellietnavigatie. Gebaseerd op een jarenlange ervaring bieden de auteurs een praktische, en door de vele tekeningen zeer leesbare handleiding voor oriëntatie in alle mogelijke omstandigheden en terreintypen.

Handboek oriëntatie winactieHet handboek is uitgegeven door Uitgeverij Elmar en ook verkrijgbaar via hun website en via BOL.com.

HANDBOEK ORIËNTATIE WINACTIE

Ik mag van de Uitgeverij Elmar 3 exemplaren weggeven. Laat een berichtje onder dit blog achter en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar. Meedoen kan tot 1 januari 2021