Win jij een wind- en waterdichte muts van Hatland

Wist je dat Hatland naast hoeden en petten ook een geweldige collectie mutsen heeft? Mutsen zijn hét fashionitem van dit moment. Daarnaast is het gewoon heerlijk om een lekkere warme muts op te hebben, die je beschermt tegen kou, wind en regen.

Hatland is hét merk voor outdoormensen die goed beschermd op pad willen én er goed uit willen blijven zien. Daarom vind ik het een eer dat ze met Wandelvrouw.nl willen samenwerken. Voor deze winter mocht ik twee mutsen uitzoeken en kreeg er twee extra om te verloten.

Welke muts vind jij het leukst?

Snowden No Wind in grijs

Is een winddichte beanie voor heren en dames. Het is een heerlijke wintermuts die een gedeeltelijk gevoerd is met een hoofdband, waardoor hij winddicht is en je oren en voorhoofd extra warm houdt, maar toch ademend is.

Nasim No Wind in blauw

Is een heerlijke gebreide muts gemaakt van een mix van wol en acryl. Door de zachte microfleece hoofdband aan de binnenzijde van de muts is hij winddicht en extra comfortabel. De ingebreide kabels maken hem extra stoer. Het is een model voor zowel mannen als vrouwen.

Winactie

Wil je in aanmerking komen voor één van de twee mutsen, laat dan hieronder weten naar welke muts je voorkeur uitgaat en geef je op voor de nieuwsbrief. (Als je de nieuwsbrief al krijgt hoeft dat natuurlijk niet nog eens).

In de nieuwsbrief van februari wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de mutsen zijn.

Nasim No Wind in blauw
Hatland muts
Hatland mutsen
Hatland muts

⇒  Deze winactie kwam tot stand in samenwerking met Hatland

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF