Leuke dingen om te doen in Utrecht

Zoek je leuke dingen om te doen in Utrecht? Dingen die lekker actief zijn en waar ook nog een beetje bij gewandeld kan worden? Ik heb er een aantal voor je uitgezocht die ergens een relatie met wandelen hebben. Want zeg nou zelf, actief bezig zijn is toch het aller fijnste.

Mijn persoonlijke favoriet:

Walking Dinner

cuisine - heerlijke maaltijdWat is nu leuker dan een stad te ontdekken door met een self guided wandeling van restaurant naar restaurant te lopen en in elk restaurant 1 gang (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) te krijgen? Bij elke gang is een glas wijn, of ander drankje inbegrepen. De wandelroutes zijn met zorg samengesteld en voeren je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Echt top! Dit leuke ‘Walking Dinner’ kun je in de provincie Utrecht alleen in de stad Utrecht doen.

Kijk voor meer info op de website van Walking Dinner

Stadswandelen met een gids

Een stadswandeling in Utrecht onder leiding van een professionele gids, is een leuke manier om de stad te leren kennen. Met de uitleg van een gids over wat je ziet wordt het nog veel leuker en interessanter. De professionele gids van Utrecht voor groepen kent de stad op zijn duimpje en kan ontzettend veel vertellen over de geschiedenis, architectuur en bezienswaardigheden van Utrecht. Een gids inhuren is een geliefde invulling van een bedrijfsuitje in Utrecht of als teambuilding activiteit.

Meer info over stadswandelen met een gids

WhatsApp Moordtocht in diverse steden

kaartlezenSpeel dit leuke spel in o.a Zeist en Utrecht. Er is een moord gepleegd en de vraag is of jij die met jouw collega’s, vrienden of familieleden kunt oplossen. Jullie gaan met behulp van foto’s en een kaart van de stad op zoek naar aanwijzingen. Via WhatApp heb je contact met de instructeur. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Kijk voor meer info op de website van Moordtocht

Meer over Utrecht: