Ben je op vakantie in Zeeland, of zoek je gewoon leuke dingen om te doen? Ik heb er een aantal voor je uitgezocht die ergens een relatie met wandelen hebben. Want zeg nou zelf, actief bezig zijn is toch het aller fijnste.

Mijn persoonlijke favoriet:

Walking Dinner

cuisine - heerlijke maaltijdWat is nu leuker dan een stad te ontdekken door met een self guided wandeling van restaurant naar restaurant te lopen en in elk restaurant 1 gang (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) te krijgen? Bij elke gang is een glas wijn, of ander drankje inbegrepen. De wandelroutes zijn met zorg samengesteld en voeren je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Echt top! Dit leuke ‘Walking Dinner’ kun je in de provincie Zeeland alleen doen in Vlissingen.

Kijk voor meer info op de website van Walking Dinner

Flamingo’s kijken in Zeeland

Het is echt waar; je kunt in Zeeland flamingo’s in het wild belijken. Je kunt ze vinden in het Grevelingenmeer. Ze zijn er niet altijd. Lees voor je gaat eerst even mijn blog, dan weet je precies waar en wanneer je er moet zijn.

Blog: Flamingo’s in Nederland? Ja echt, in het Grevelingenmeer

WhatsApp Moordtocht in diverse steden

kaartlezenSpeel dit leuke spel in o.a Middelburg en Veere. Er is een moord gepleegd en de vraag is of jij die met jouw collega’s, vrienden of familieleden kunt oplossen. Jullie gaan met behulp van foto’s en een kaart van de stad op zoek naar aanwijzingen. Via WhatApp heb je contact met de instructeur. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Kijk voor meer info op de website van Moordtocht

Meer over Zeeland: