Zoek & Boek in Zeeland

Overdag lekker wandelen door de bossen, over het strand, de heuvels, heide, polders of dijken. Waar je ook loopt, ‘s avonds wil je aankomen op een warm adres waar je als wandelaar echt welkom bent.

Zeeland is in de zomermaanden een echte vakantieprovincie waar het goed toeven is op de stranden en je kunt genieten van de gezellige authentieke Zeeuwse stadjes. Maar ook in de andere jaargetijden is er genoeg te doen. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke wandeling maken door de duinen van Schouwen of op zoek gaan naar de roze flamingo’s in het Grevelingenmeer.

Ben jij ook op zoek naar een leuke sfeervolle accommodatie van waaruit je heerlijk kunt wandelen in Zeeland, laat je dan hier inspireren. Ik heb een aantal accommodaties uitgezocht van waaruit je heerlijk met je gezin of vriendengroep wandeltochten kunt ondernemen.

Veel plezier bij je zoektocht naar een fijne B&B, gezellige camping, vakantiepark of mooi hotel.

Vakantieparken:

De Stelhoeve is een kleinschalig vakantiepark met sfeervolle Zeeuwse cottages aan de Oosterschelde, van waaruit je heerlijk kunt wandelen door het Nationaal Park de Oosterschelde en door het Wemeldingse bos.

Oosterscheldepark de Stelhoeve

Zoutelande; ondertussen het bekendste stukje Zeeland. Zoutelande is een dorp gelegen op het voormalige eiland Walcheren en bekend van het liedje van BLØF, maar natuurlijk meer nog van de enorme stranden. Hier kun je geweldige strandwandelingen maken. Aparthotel Zoutelande ligt op 1 minuut lopen van het strand en bestaat uit Aparthotel Zoutelande bestaat uit 30 suites en 18 appartementen.

landal greenparcs logo

Tegen de duinen van Schouwen aan, ligt Duinpark ‘t Hof van Haamstede, één van de 6 vakantieparken van Landal Greenparks in Zeeland. Je kunt zo vanuit je huisje de het natuurgebied De Zeepeduinen inlopen. Wat een heerlijke uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken.

Vakantiehuizen – Appartementen – Villa’s

NOVASOL Vakantiehuizen in Nederland

Verder in Zeeland: