Wat gaat de tijd snel. De Nijmeegse Vierdaagse komt nu echt wel dichterbij maar er is nog meer dan voldoende tijd om je er nog even niet druk over te maken, je kop in het zand te steken of juist nu je training serieus op te pakken. Ik ben zo benieuwd hoe anderen er mee bezig zijn. Laat wat van je horen.

 

bloesemtocht2Serieus bezig

Ik ben zelf echt wel serieus bezig. Ik loop minimaal het trainingsschema van de Via Vierdaagse voor de 40 km. Dus afgelopen week was dat 2x anderhalf uur en 1x 30 km. Maar vaker loop ik wat extra. Gewoon omdat het lekker is.

Daarnaast ben ik begonnen met het bodysupport programma. Goed en verstandig eten, veel water drinken en spierversterkende oefeningen in de sportschool. Nu twee weken gedaan en al bijna 4 kilo afgevallen. Dat gaat makkelijk. Ik kan het zelf haast niet geloven. Ik eet meer dan ik ooit gedaan heb, maar alleen maar gezonde dingen. Ik ben nu elke dag flink in beweging, maar wel heel afwisselend. Ik voel me er goed bij, tenminste…..

bloesemtocht3The day after the Bloesemtocht

Ik was gisteren helemaal total loss. Maar of dat nu van de Bloesemtocht kwam? Ik denk het toch niet. Ik lag met forse buikpijn en een gevoelig lijf onder een fleecedekentje op de bank Studio Sport te kijken en moest er niet aan denken dat ik zelf ooit nog bewegen moet.  Dat terwijl ik zaterdag toch zo opgetogen was dat de 30 km makkelijk weg te lopen was. Na 25 kilometer werden de benen wat stijver en de voeten wat gevoelig maar echt moeilijk was het niet.

Vanochtend was het wel weer oké. Snel dit blog afschrijven en dan op de fiets naar de tennisbaan. Het gaat wel weer lukken om anderhalf uur te enkelen.

bloesemtocht 11De Rode Kruis Bloesemtocht

Wat was de Bloesemtocht leuk hé. Ik heb een verslagje geschreven voor de site van de Via Vierdaagse. Ik vond het vooral heel leuk om te merken dat het me goed deed dat er een aparte plek was voor de Via Vierdaagse lopers waar gezorgd was voor koffie en thee en wat lekkers. Een eigen pleisterplek. Dat lijkt me straks tijdens de Nijmeegse ook super. Halverwege de dag een eigen plek waar een warme maaltijd voor ons klaar staat. Top!

bloesemtocht 14Komende week

Speciaal voor Anja het schema voor de komende week: 2 x anderhalf uur wandelen en het weekend vrij. Maar dat gaan we niet doen, Anja. We hebben de uitnodiging aangenomen om dit weekend samen met andere deelnemers aan de  #wandel1000km in 2016 -facebookgroep een rondje Naardermeer te wandelen. Dat gaat leuk worden. Jij kunt ook gewoon mee doen aan deze Facebookgroep. Kijk maar even. Het is ontzettend motiverend om na je wandeling een kort verslagje en/of wat foto’s te posten en van anderen te lezen en te zien waar zij wandelen. Een echte aanrader.

 

Succes en plezier komende week.   Wandelze.wandelvrouw