Travelcards

Terug van een weekje Oostenrijk ligt er thuis een stapeltje post voor me klaar. Een dikke enveloppe trekt mijn aandacht. ‘Travelcards’, staat erop gestempeld. Het zal toch niet? Net nu ik van een reisje terug kom! Ik ben zo benieuwd.

 

De droom van Lyndsey

Maanden geleden kwam ik in contact met Lyndsey. Zij schreef me over haar droom om een set kaarten uit te geven die het voor de reiziger gemakkelijker maken om na een reis op speelse wijze te vertellen over de reis en voor de thuisblijver om te vragen naar de belevenissen. Ze was al in een vergevorderd stadium met haar plan. Laatste loodjes.

Het leek mij een gouden idee. Ik kende het wel: Mensen die vragen naar hoe je reis was. Veel verder dan roepen dat het geweldig was, kom ik vaak niet. Want waar begin je te vertellen? De kaarten zouden dat oplossen. “Stuur ze maar op, als ze klaar zijn,” zei ik. “Ik ben hartstikke geïnteresseerd.”

De Travelcards

En hier lagen ze dan. Uit de enveloppe komt een prachtig kartonkleurig doosje en een handgeschreven briefje waarin Lyndsey de wens uitspreekt dat Travelcards bij zo veel mogelijk reizigers en wandelaars bekend wordt, zodat zij allemaal hun prachtige verhalen en ervaringen kunnen delen en hun avonturen opnieuw kunnen beleven. Lief!

Een doosje vol aandacht

Het doosje is aards mooi. Simpel, puur en met een aansprekende tekst. Als ik het doosje openmaak valt me op met hoeveel zorgvuldigheid het geheel is gemaakt. De kaartjes zijn omwonden met een stukje touw. Alles ziet er  piekfijn uit. Geen achterkant van een kaartje is gelijk. Allemaal zorgvuldig ontworpen. Als ik een stapeltje met kaartjes open moet ik glimlachen om de vragen. Binnen een paar seconden zijn mijn gedachten mijlenver weg. Ik dwaal van de ene reis naar de andere. Dat is dus wat deze kaartjes met me doen.

Een prachtig cadeau

Als ik later op de website TRAVEL-CARDS.NL kijk, zie ik een perfecte weerslag van wat het doosje Travelcards meteen bij me opriep. Met veel aandacht, liefde en de persoonlijke noot van Lyndsey zijn de Travelcards een geweldig cadeau geworden. Een cadeau aan jezelf of aan die reislustige vriend, vriendin of collega.

wandelvrouw

 

Ben jij benieuwd geworden naar de Travelcards van Lyndsey, neem dan een kijkje op de website www.travel-cards.nl. Je kunt ze daar ook bestellen. Later zullen de Travelcards ook verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels. De adressen zijn te vinden op de site.