Wandelen op het wonderschone Fuerteventura

Wie kan je beter vragen naar de mooiste wandelroutes op Fuerteventura dan Sabine en Pascal? Zij zijn verknocht aan dit bijzondere Canarische eiland en in 2019 startten ze er hun B&B Villa Vital, van waaruit ze gasten graag de mooiste plekken laten zien tijdens wandelingen, fietstochten en hardlooproutes. Zij kennen het eiland door en door.

Wandelgids met 25 prachtige wandelingen over rustige paden

Hun liefde voor Fuerteventura en hun drive om gasten actief te laten genieten van ‘hun’ eiland resulteerde in een prachtige wandelgids met 25 gevarieerde wandelingen over rustige paden.

wandelgids fuerteventuraHet is een mooie duidelijke gids geworden met een persoonlijke touch door de eigen ervaringen en persoonlijke suggesties van Sabine en Pascal voor lokale restaurantjes. De wandelgids heeft een uitgebreide routebeschrijving van elke wandeling, lekker veel achtergrondinformatie, GPS tracks, duidelijke routekaarten, hoogteprofielen en Relive video’s. Van vele wandelingen zijn spectaculaire drone-video’s gemaakt.

De Wandelgids is beschikbaar als paperback en E-book

  • Bij aanschaf van de wandelgids krijg je 5% kortingscode op je eerstvolgende verblijf bij Villa Viltal op Fuerteventura.
wandelgids Fuerteventura
wandelen Fuerteventura
wandelen Fuerteventura
Fuerteventura