Afgelopen week verscheen er weer zo’n leuke wandelgids met een thema: Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland. Een gids met 10 rondwandelingen langs overblijfselen van de machtige verdedigingslinie die de Duitsers bouwden tijdens de tweede wereldoorlog om een invasie van geallieerden aan de westzijde van hun ‘Derde Rijk’ te voorkomen.

Themagidsen

Thema wandelgidsenUitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig geeft deze themagids uit. Houd deze Uitgeverij in de gaten, want daar komen echt de leukste wandelgidsen vandaan. Wat dacht je van: Wildlife wandelingen in Nederland, of Kroeg Lopers met de mooiste wandelingen die eindigen in het café. Of hun bestseller De mooiste bergwandelingen van Nederland die ook mijn favoriet is. Hoewel, ik vind De mooiste eilandwandelingen van Nederland ook een super leuke gids. Dat geldt trouwens ook voor de gids Te gek om los te lopen, een gids met 11 waanzinnige wandelingen in de buurt van psychiatrische klinieken. Jeetje, ik kan eigenlijk gewoon niet kiezen welke ik de leukste vind.

Winactie

Stel je nou toch voor dat je niet hoeft te kiezen en alle wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig wint. Het kan! Als je meedoet en op de site van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig je naam en e-mailadres achterlaat. Elke maand loten ze een winnaar. Eenmaal ingeschreven doe je bij alle trekkingen mee. Dat zou wat zijn; zo’n super mooie prijs ter waarde van €1228,24 winnen.

winactie Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Super aanbieding

Als je niet kunt wachten tot je de hele stapel wandelgidsen gewonnen hebt, bestel ze dan gewoon. Ik wijs je er op omdat ik mijn ogen niet kon geloven toen ik het zag; als je ze allemaal bestelt krijg je ze voor bijna eenderde van de prijs!!! Ongelofelijk 48 gidsen voor maar 350 euro. Het is echt waar. Kijk maar.

flavicon wandelvrouw