Echt gebeurd: Tijdens een verloting bij een tennistoernooi win ik een huurauto naar keuze. Dat wordt natuurlijk een luxe cabrio en met mijn tennismaatjes spreek ik af dat we er een gezellig weekendje weg van maken. Een wandelweekend, vinden zij. En ook vinden ze het handig als ik het dan organiseer. Ha, ja, leuk, maar niet heus. Gelukkig heb ik een troef achter de hand: NOVASOL.

NOVASOL is een aanbieder van vakantiehuizen in 26 landen. Op een super overzichtelijke website kun je je land en de regio waarin je wilt wandelen uitkiezen en dan krijg je een keur aan mogelijkheden: van simpele natuurhuisjes tot villa’s met binnenzwembaden. Gelukkig kan je ook meteen zien wat het kost in de periode dat jij weg wilt.

WIN EEN VERBLIJF IN EEN VAKANTIEHUIS VAN NOVASOL
Wandelvrouw geeft in samenwerking met NOVASOL een verblijf in een vakantiehuis weg ter waarde van € 450,-. De winactie start op 8 november 2019. Wil je zeker weten dat je deze actie niet misloopt, schrijf je dan in voor de Wandelvrouw Nieuwsbrief.

Wandelweekend

Voor het wandelweekendje met mijn tennismaatjes blijven we in Nederland. Daar is zoveel moois te beleven. We moeten het alleen even eens worden over de datum en in welk gebied we willen gaan wandelen. Dan is het een kwestie van uitkiezen. Dat moeten we nu wel doen, want anders komt er steeds van alles tussen. Weet je trouwens dat de meeste mensen hun zomervakantie boeken in november en december? Wil je de meeste keuze hebben, dan kun je daar maar beter rekening mee houden.

Wandelvakantie met NOVASOL

Voordelig

Het grote voordeel van een NOVASOL huis is natuurlijk de grote keus, maar ook de prijs. We kunnen wel met z’n allen in een hotel en meerdere keren uit eten gaan, maar het is toch veel economischer om 1 huis te huren en samen te koken na een fijne wandeldag. Veel gezelliger ook. Flesje wijn erbij en ’s avonds spelletjes doen of bij de open haard zitten. (note to myself: huisje met open haard huren) Je kunt huisjes zoeken met allerlei filters. Zelfs met Noorderlicht en panoramisch uitzicht. Klinkt tot, maar die vind je dan weer niet in Nederland. 😊

Back to nature

Terwijl ik op de website van NOVASOL aan het kijken ben, valt mijn oog op de zoekterm ‘Back to Nature’. Als ik dat verder uitcheck zie ik dat er geweldige natuurhuisjes in de Scandinavische landen te huur zijn. Ik zie mijzelf meteen ontstressen in een klein huisje aan een meertje. Maar er zijn ook volwaardige luxe vakantiehuizen, in prachtige natuurlijke omgevingen met een eigen aanlegsteiger aan een meer. Daar wil je toch graag met je hele gezin de zomervakantie doorbrengen.

Vakantiehuis van NOVASOL

Wie wil er niet in dit Noorse vakantiehuis met eigen aanlegsteiger vakantie houden?

Zoveel keus

Ik raak al snel helemaal op drift als ik door de website aan het bladeren ben. Ik ga op de website van Madeira naar Tenerife en zie ook allerlei leuke huizen die als uitvalsbasis kunnen dienen voor bergwandelingen in Oostenrijk. In Hongarije kun je ook geweldig wandelen en de huisjes zijn daar helemaal niet duur. Wat een keuze!

flavicon wandelvrouw

Verantwoording: Dit blog is gesponsord door NOVASOL. Ik heb contacten met NOVASOL omdat zij de leukste vakantiehuizen in de mooiste wandelgebieden hebben. Leuk om je alvast inspiratie op te laten doen voor het komend wandeljaar, en helemaal leuk als je dat ook nog eens een mooie kortingscheck van 450 euro oplevert. Ik vertel je alles over de win-actie in de nieuwsbrief van november. Houd je mailbox dus in de gaten.

Wil je ook kans maken op de cadeau-check van 450 euro, maar ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan nu in en kijk uit naar de nieuwsbrief van november.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form]