Deze actie is gesloten.

De winnaars zijn bekend

Gefeliciteerd Mirja Hakkenbroek en Gerard Brummelen

De allereerste Utrechtse Waterlinie Wandeltocht

Schrijf hem maar bij in je wandelagenda!

Zaterdag 19 oktober 2019 is de allereerste Waterlinie Wandeltocht. Dit nieuwe wandelevenement vindt plaats in de regio Utrecht en voert de deelnemers langs 14 historische forten met hun verhalen. Bijzonder is dat de starttijden na de middag liggen en dat het gedurende de wandeltocht donker wordt. Hoe zal het voelen om de overgang van stad naar natuur en van licht naar donker te ervaren?

Wil jij dit meemaken?

Ik mag van de organisatie 2 X 2 kaartjes weggegeven. Laat je naam en emailadres achter en ding mee.

De Waterlinie Wandeltocht

Je kunt je tot zondag 22 september opgeven om mee te dingen naar de gratis kaartjes. Het belooft een bijzondere tocht te worden. Onderweg is van alles te beleven. De Utrechtse Waterlinie Wandeltocht leid je langs 14 forten en gaat door het prachtige waterrijke landschap dat rond de forten ligt. De forten maken deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en genomineerd als UNESCO Werelderfgoed. Onderweg word je verrast op divers entertainment, zoals muziek en straattheater, en zijn er hapjes en drankjes uit de streek.

Routes

Er zijn 5 routes van 12,5, 17,5, 20, 25 en 37,5 km. De twee kortste routes starten bij de Botanische Tuinen in Utrecht, de drie langere afstanden beginnen bij het Centraal Station Utrecht.

Waterlinie wandeltocht

Initiatiefnemers

De Utrechtse Waterlinie Wandeltocht is een initiatief van Michael Gane en Mattijn Boerkamp. Beide initiatiefnemers hebben ruime ervaring in het organiseren van sport- en cultuurevenementen. De afgelopen jaren zijn ze nauw betrokken geweest bij evenementen zoals de Urban Culture Run in Utrecht, Dam tot Dam wandeltocht in Amsterdam, Culturele Zondagen in Utrecht, Zorgspecialist Grachtenloop in Haarlem en het Amsterdam Light Festival.

Organisatoren Waterlinie wandeltocht

Diabetes Fonds

De mooie wandeltocht langs natuur en cultuur is reden genoeg om mee te doen, maar extra mooi is dat je tevens het Diabetes Fonds steunt.

Inschrijven

Ga voor meer informatie en de voorinschrijving naar de website van de Utrechtse Waterlinie Wandeltocht.

waterrijke Waterlinie wandeltocht
Waterlinie wandeltocht
Waterlinie wandeltocht
Waterlinie Wandeltocht