– WINACTIE HEUVELRUGHIKE WANDELGIDS –

Wandelroute van het jaar 2023

De Heuvelrughike is genomineerd voor ‘Wandelroute van het jaar 2023’. Op de Fiets en Wandelbeurs in Gent op 18 februari zal onthuld worden welke van de 5 genomineerde routes de titel echt mag gaan dragen.

Ik stem voor de Heuvelrughike!

Helaas werkt dat niet zo. Een deskundige jury bepaalt wie in aanmerking komt voor de trofee van beste nieuwe wandelroute. Ik denk dat de Heuvelrughike goede kans maakt.

Win een gids

Wat ik wel kan doen is maar liefst 10 wandelgidsen van de Heuvelrughike verloten. Ik doe dat in samenwerking met Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, die de prachtige gids van de Heuvelrughike maakte. Ken je Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig al? 

cover heuvelrughike wandelgids

De Heuvelrughike

Met de heuvelrughike wandel je in vijf etappes van Huizen naar Rhenen door een lint van groen. Je loopt door de geschiedenis van het oer-Nederlandse stuwwallandschap van de Heuvelrug. Welgestelden bouwden er buitenhuizen en Napoleons soldaten bivakkeerden er. Nu wandel je er door uitgestrekte bossen en over heidevelden met eindeloze vergezichten. Een ideaal gebied om te hiken en onderweg de rijke geschiedenis van de natuur en de mens in dit unieke landschap te beleven. Het staat allemaal in de gids. Alle begin- en eindpunten zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. Nog leuker, doe je rugzak op en loop in vijf dagen de hele Heuvelrughike!

binnenzijde heuvelrughike wandelgids

Auteur: Marianne Wildenberg

binnenzijde heuvelrughike wandelgids

Winactie

Wil je in aanmerking komen voor een Heuvelrughike wandelgids, laat dan hieronder bij de reacties weten waarom jij wilt winnen en geef je op voor de nieuwsbrief. (Als je de nieuwsbrief al krijgt hoeft dat natuurlijk niet nog eens).

In de nieuwsbrief van maart 2023 wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de gidsen zijn.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF