In 2016 liep ik voor de eerste keer de PlusWandel4daagse Alkmaar en ik heb er van genoten. Daarom vind ik het helemaal leuk dat ik nu 2 x2 tickets mag weggeven. Twee tickets gaan weg via deze site en 2 tickets via de Facebook Wandelvrouw pagina. Dus als je dubbel kans wilt hebben, laat op beide je reactie achter.

De PlusWandel4daagse Alkmaar

De PlusWandel4daagse Alkmaar is van woensdag 21 t/m zaterdag 24 juni. De te winnen tickets kunnen gebruikt worden voor elke afstand. Je hebt keuze uit 8,5, 15, 20, 25 of 40 km. Je wint 2 tickets; één voor jou en één voor je wandelmaatje.

De routes zijn zeer afwisselend. Vier dagen wandelen over het strand, door bos en duinen, langs de mooiste molens, uitgestrekte polders en groene dijken. Wil je alvast een preview? Kijk dan eens naar het blog dat ik schreef in 2016 over de Alkmaarse Wandel4daagse. De foto’s maken je vast enthousiast. Noord-Holland is prachtig en Alkmaar en de dorpen rondom, zoals Bergen, hebben veel te bieden.

Wil je er niet op gokken dat je de kaarten wint? Schrijf je dan snel in. Dat kan via de website van de PlusWandel4daagse Alkmaar nog tot maandag 12 juni. Let op: er is geen na-inschrijving!

flavicon wandelvrouw

Meedoen is eenvoudig: 

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij die wandeltickets zou willen winnen.

Meedoen kan t/m zondag 18 juni 2017. De winnaars worden snel daarna via de mail op de hoogte gebracht. Laat dus een goed e-mailadres achter.

PlusWandel4daagse Alkmaar
Wandelvierdaagse Alkmaar