Zoek & Boek Flevoland

Bijzondere locaties om te overnachten in Flevoland, ze zijn er! Wat dacht je van overnachten op een kampeervlot midden in de prachtige, ruige natuur van de Stille Kern in Zeewolde. Of slapen in een rioolbuis, of in een boomhut. Bijzondere plekjes vind je op de website van VisitFlevoland.

Natuurlijk kun je ook gewoon terecht op campings, in B&B’s en leuke boutique hotels. Ben je op zoek naar een leuke sfeervolle accommodatie van waaruit je heerlijk kunt wandelen in Flevoland, laat je dan hier inspireren. Ik verzamel voor jou de logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden. Het zijn wandelvriendelijke adresjes, waar ze weten wat een wandelaar nodig heeft en waar ze je goed kunnen adviseren.

Veel plezier bij je zoektocht naar een fijne B&B, gezellige camping, vakantiepark of mooi hotel.

Wandelen & Overnachten

Wandelvriendelijke accommodaties

Vakantieparken:

landal greenparcs logo

Landal heeft 1 vakantiepark in Flevoland: Landal Waterparc Veluwemeer. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het Landal GreenParks vakantiepark in de Flevopolder. Het is de perfecte locatie voor surfers, zeilers en zwemmers. Maar ook natuurliefhebbers kunnen eindeloos wandelen en fietsen door de natuurgebieden.

Wandelen & Overnachten op de Marker Wadden

Waar ik me echt super op verheug zijn de 4 strandhuisjes die Landal bouwt op de Marker Wadden. De Marker Wadden is een uniek, nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten, in het Markermeer. Vijf weidse eilanden waar razendsnel nieuwe natuur ontwikkelt. Er is op het toegankelijke haveneiland in totaal 12 kilometer aan wandelpaden aangelegd.

Vanaf het voorjaar 2020 kun je in zo’n huisje verblijven. Ver weg van alles, midden in de natuur. En het mooiste is: de huuropbrengst geeft Landal volledig terug aan de natuur in dit schitterende gebied. Ik ben super enthousiast hierover en wil dit graag beleven. Jij ook? Kijk hier voor meer info en boekingsmogelijkheden.

Vakantiehuizen – Appartementen – Villa’s

NOVASOL Vakantiehuizen in Nederland

Verder in Flevoland: